ΠΑΤΡΑ. Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, υπογραμμίζοντας την εκπληκτική πορεία της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών σημειώνει και την συμμετοχή ενός πατρινού αθλητή.

«Αγαπητοί αθλητές, προπονητές και μέλη της αποστολής της Εθνικής μας ομάδας Πόλο ανδρών διερμηνεύοντας και τα αισθήματα του Πατραϊκού λαού με μεγάλη χαρά σας εκφράζω τα πιο θερμά συγχαρητήρια μας για την εκπληκτική σας πορεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο που επιβραβεύθηκε με την κατάκτηση του Ασημένιου μεταλλίου και την καθιέρωση του Ελληνικού Πόλο στην κορυφή του Κόσμου.

Αυτό το σπουδαίο και ιστορικό κατόρθωμα σας μαζί με τις άλλες επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στο Τόκυο ήρθε σε μια στιγμή που ο Ελληνικός λαός δοκιμαζόμενος σκληρά από τις φωτιές έχει ανάγκη από μια ανάσα χαράς κι αισιοδοξίας.

Για την πόλη μας η επιτυχία σας αυτή έχει και μια ιδιαίτερη αξία και σημασία καθώς ένας από εσάς, ο Πατρινός αθλητής Χριστόδουλος Κολόμβος φέρνει στην Πάτρα Ολυμπιακό Μετάλλιο μετά από 125 ολόκληρα χρόνια, γεγονός που μας γεμίζει υπερηφάνεια».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις