ΕΛΛΑΔΑ. Οι λάτρεις των 2 τροχών σίγουρα γνωρίζουν τον ταλαντούχο Έλληνα αναβάτη, Βασίλη Παντελεάκη, από τις Κροκεές Λακωνίας, ο οποίος αγωνίζεται με επιτυχία στο ιταλικό πρωτάθλημα CIV, αλλά και ως wild card έχει συμμετοχή στο ισπανικό CEV.

Ο Βασίλης γεννήθηκε στις 12/11/2007 στην Αθήνα, έχει όμως καταγωγή από τις Κροκεές Λακωνίας. Ξεκίνησε την αθλητική του πορεία σε ηλικία 3 ετών!

Μια νέα διάκριση για τον νεαρό αναβάτη είναι και η υποψηφιότητά του για το Red Bull MotoGP Rookies Cup του 2022, «…το πρωτάθλημα όπου επιλέγονται οι καλύτεροι νέοι αναβάτες του κόσμου».

Ψηφοφορία για τη «χρυσή φανέλα»

Το Red Bull MotoGP Rookies Cup, το τελευταίο σκαλοπάτι που οδηγεί στον μαγικό κόσμο των MotoGP, φτάνει στην τελική του φάση, μέρος της οποίας είναι και ο διαγωνισμός της «χρυσής φανέλας».

Πρόκειται ουσιαστικά για μία ψηφοφορία του κοινού για το ποιος αναβάτης θα βάλει την ξεχωριστή αυτή φανέλα πάνω από τα δερμάτινά του, κατά την διάρκεια της τελικής επιλογής αναβατών.

Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας, η όλη διαδικασία θα γίνει ψηφιακά, έτσι ώστε το κοινό να μπορεί να ψηφίσει τον αγαπημένο του αναβάτη.

Πώς να στηρίξεις τον Λάκωνα Βασίλη Παντελεάκη

Αυτό που χρειάζεται για την υποστήριξη του Βασίλη, είναι να επισκεφθεί ο καθένας το αντίστοιχο post στην επίσημη σελίδα του Red Bull MotoGP Rookies Cup στο Facebook, να αντιγράψει ακριβώς το όνομα του Βασίλη όπως είναι στη σχετική λίστα και να το κάνει επικόλληση σε σχόλιο κάτω από το post.

Είναι σημαντικό να γίνει ακριβώς έτσι η διαδικασία, προκειμένου να προσμετρηθούν οι ψήφοι στο τελικό αποτέλεσμα. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου, 19:00, ώρα Ελλάδας.

Ας ψηφίσουμε όλοι λοιπόν για τον Έλληνα αναβάτη, με την ελπίδα να δούμε κάποια στιγμή την σημαία μας στο υψηλότερο επίπεδο των αγώνων μοτοσυκλέτας.

Ο ίδιο ο Βασίλης λέει:

«Είμαι πολύ συγκινημένος!!!

Σαν όνειρο φαίνεται με βάλανε υποψήφιο για το

Red Bull MotoGP Rookies Cup για το 2022, το πρωτάθλημα όπου επιλέγονται οι καλύτεροι νέοι αναβάτες του κόσμου.

Για όποιον έχει τη χαρά να μου δώσει τεράστια βοήθεια σε αυτό το καταπληκτικό όνειρό μου, και επιτέλους να δούμε Έλληνα να αγωνίζεται σ’ αυτόν τον θεσμό, μπορεί να με ψηφίσει πηγαίνοντας στον ακόλουθο σύνδεσμο Facebook μέχρι τις 31 Αυγούστου στις 6 μμ απόγευμα:

https://www.facebook.com/28020289332/posts/10159205016914333/

Ψηφίζετε απλά κάνοντας ένα σχόλιο το όνομά μου με την ελληνική σημαία δίπλα».

Δ.Π.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις