ΣΠΑΡΤΗ. Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Αθλητικού Οργανισμού οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σπαρτιατικού Γ.Σ. Ο κ. Ιωάννης Χιώτης, επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου, προήδρευσε της Γενικής Συνέλευσης με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο πρόεδρος του Σπαρτιατικού κ. Παναγιώτης Πριστούρης στην ομιλία του προς τα μέλη του συλλόγου τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ένας Διοικητικός κύκλος κλείνει σήμερα. Μια θητεία που σημαδεύτηκε από μήνες πολλούς αδράνειας εξαιτίας το COVID-19. Προσπαθήσαμε κατ’ αρχήν να προστατεύσουμε την υγεία των μελών της οικογένειας του Σπαρτιατικού, αθλητών, προπονητών, μελών και παραγόντων και τα καταφέραμε. Λάβαμε μέτρα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Μέτρα επιβεβλημένα για την θωράκιση της σωματικής μας υγείας.

Η έξοδος, με προσεκτικά βήματα, από την πανδημία, μας δίνει κουράγιο για να ατενίσουμε το μέλλον, με περισσότερη αισιοδοξία. Οι αθλητές μας διψάνε για επιστροφή στους αθλητικούς χώρους, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα.

Ολοκληρώσαμε με μεγάλη επιτυχία, ένα από τους βασικούς μας στόχους που είχαμε θέσει, την έκδοση του Λευκώματος, για την συμπλήρωση 125 χρόνων ιστορίας. Με την συνδρομή του Δήμου Σπάρτης πλέον κάθε Σπαρτιάτης, γίνεται κοινωνός της μεγάλης ιστορίας του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου. Ιστορικό αρχειακό υλικό του παρελθόντος αλλά και του παρόντος ξεδιπλώνονται σε ένα καλαίσθητο λεύκωμα 200 σελίδων.

Επόμενος μεγάλος στόχος του νέου πλέον Διοικητικού Συμβουλίου, η δημιουργία Αθλητικού Κέντρου, στο ιδιόκτητο οικόπεδο του Σπαρτιατικού, κληροδότημα Λεωνίδα Μανουσάκη. Ένα Αθλητικό Κέντρο που θα περιλαμβάνει, κλειστό Γυμναστήριο 1.000 περίπου θέσεων, ανοιχτά γήπεδα Τένις, Μπάσκετ, Βόλεϊ , περιμετρικό χώρο τρεξίματος, υπαίθρια όργανα εκγύμνασης, δενδροφυτεύσεις κ.α.

Είμαστε σε αγαστή συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης, στον οποίο θα παραχωρήσουμε το χώρο και θα αναλάβει την κατασκευή και συντήρηση του έργου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, ολοκληρώνεται η προγραμματική σύμβαση Δήμου Σπάρτης και Σπαρτιατικού και προχωράμε στη σύνταξη της μελέτης.

Ο Σπαρτιατικός συμβάλει στην εξωστρέφεια, στην δημιουργικότητα και στην κοινωνική προσφορά, αποδεικνύοντας έμπρακτα διαχρονικά την προσφορά του στα κοινά της πόλης μας. Ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που θα ανήκει στην όλη την αθλούμενη νεολαία του τόπου μας, θέτοντας τις βάσεις ενασχόλησης όλων και περισσοτέρων με τον αθλητισμό.»

Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος: Παναγιώτης Πριστούρης

Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Τρουγκάκος

Γεν. Γραμματέας: Σπύρος Πατσιλίβας

Ταμίας: Παναγιώτης Τριτάκης

Ειδ. Γραμματέας: Παναγιώτης Κοτσώνης

Γεν. Έφορος: Γιώργος Μηνακάκης

Μέλη: Γιώργος Αργυρόπουλος, Γιώργος Κουλόγιαννης, Χρήστος Πλειώτας, Νίκος Παναγάκος, Χριστιάννα Χιώτη

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις