ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ. Εμφανώς επηρεασμένος από την αγωνιστική απραξία ο Αστέρας Βλαχιώτη ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό Β΄ στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου.

Η πρώτη αυστηρή κίτρινη κάρτα στον Πεχλιβανόπουλο από τον διαιτητή του αγώνα κ. Κουκούλα κόστισε την αποβολή του με δεύτερη στη φάση του καταλογισμού του πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού Β΄ και άλλαξε ολοκληρωτικά την εικόνα του αγώνα καθώς μέχρι εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός δεν είχε καταφέρει να απειλήσει την εστία του Αθανασόπουλου.

Το ματς

1’ -10’ Δυνατά μπήκε η ομάδα του Παναθηναϊκού Β’ πιέζοντας ψηλά τον Αστέρα χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία μπροστά στο τέρμα του Αθανασόπουλου.

13΄ Κεφαλιά του Λεωνιδόπουλου η μπάλα αουτ.

16’ Κεφαλιά του Λεωνιδόπουλου μετά από σέντρα του Αναστασόπουλου η μπάλα λίγο άουτ.

20΄ Σουτ του Τσιριγώτη από μέσα αριστερά η μπάλα περνάει ψηλά άουτ.

41’ Κίτρινη κάρτα στον Σοκολάροφ.

Λήξη ημιχρόνου 0-0

46΄- 55΄ Και πάλι ξεκινάει δυνατά ο Παναθηναϊκός Β όμως οι επιθέσεις του δεν οδηγούν σε κάποια ουσιαστική απειλή για την εστία του Αστέρα.

60' Καλό σουτ του Θεοχάρη έξω από την περιοχή διώχνει ο Αθανασόπουλος.

62' Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό Β' μετά από χέρι του Πεχλιβανόπουλου (Δεύτερη κίτρινη και αποβολή).

64’ Γκολ για τον Παναθηναϊκό Β' εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αθανασακόπουλου.

68΄ Κόκκινη κάρτα και για τον Παναθηναϊκό Β' στον Ηλιάδη.

80΄ Γκολ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ σκόρερ ο Σαρδέλης με σουτ έξω από την περιοχή.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Ρόμπι, Μαρτίνης (84’ Κούτσιας), Θεοχάρης (87’ Αντωνίου), Ηλιάδης, Κρυπαράκος (90’ Καρβούνης), Αθανασακόπουλος (90’ Τουρκοχωρίτης), Σαρδέλης, Τσιριγώτης (84’ Σέχου).

Αστέρας Βλαχιώτη: Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Λάμτσε, Μαϊσουράτζε (81’ Ρόδης), Πεχλιβανόπουλος, Λεωνιδόπουλος, Σοκολάροφ, Τσίπρας (58’ Σάνι), Ζαΐμι (81’ Οφολίκουε), Παπούλης (68’ Τουλίκας), Χριστόπουλος (68’ Ντούνης).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις