ΣΠΑΡΤΗ. Στις νίκες επανήλθε η ανδρική ομάδα πετοσφαιρισης του Σπαρτιατικού, κερδίζοντας με 3-1 (25 -16, 23-25, 25-17,25-22) τον Α.Ο Σειριου Πατρών, σε έναν αγώνα που κράτησε ακριβώς 101’ και διεξήχθη κάτω από κρύο.

Το Σάββατο 18/12 η αντρική βόλεϊ του Σπαρτιατικού αντιμετώπισε τον Α.Ο Σειριου Πατρών στον εξ αναβολής της αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Πρόκειται για μια καινούργια Αχαϊκή ομάδα η οποία απαρτίζεται από έμπειρους αθλητές.

Το παιχνίδι

«Στο 1ο και στο 3ο σετ η ομάδα βρήκε από νωρίς ρυθμό και πιέζοντας πολύ στο σερβις , πήρε από νωρίς διαφορές που τος επέτρεψαν να πάρει με άνεση τα σετ.

Στο 2ο αντίθετα οι φιλοξενούμενοι με καλή αμυντική λειτουργία και σωστές επιλογές στην επίθεση προηγήθηκαν με 3-10 με αποτέλεσμα η ομάδα μας να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και να προσπαθεί να ροκανίσει τη διαφορά. Πράγμα το οποίο πέτυχε μειώνοντας τα λάθη και στο φινάλε πήρε προβάδισμα με 23-21. Εκεί όμως κάποιες βεβιασμένες επιλογές αναπτέρωσαν το ηθικό του φιλοξενούμενου για να διαμορφωθεί το 23-25 υπέρ του Σείριου.

Το 4ο σετ ήταν ισορροπημένο και οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 21-20, εκεί όμως η ομάδα μας έτρεξε ένα μικρό σερί και τελικά πήρε το σετ και το παιχνίδι με 25-22.»

Οι συνθέσεις

Σπαρτιατικός ΓΣ (Ρηγάκος Ι):

Ρηγάκος Γ (αρχηγός), Κονίδης Β, Δρακάκης Ι, Καρακώστας Βλ,Μήτσιας Β, Σταυρόπουλος Κ, Αθανασάκος Κ (libero), Καπετανέας Α, Παπαδόγιαννης Θ, Θεοδοσόπουλος Κ, Δημητράντζος Κ.

Α.Ο Σείριος (Μαυρομάτης Γ.):

Καΐσης Α, Κουκουζέλης Γ, Μητρογιάννης Δ, Παναγόπουλος Γ, Τσέλης Β (αρχηγός), Γεωργαντόπουλος Α, Κοτσίνης Α, Πελελούδας Γ, Χασάπης Γ.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της 3ης Αγωνιστικής

ΑΣΠ ΕΡΜΗΣ - ΑΠΟΔΒ ΑΙΟΛΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ 3-0

ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ - ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 3-1

Η βαθμολογία

1.ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ 8 9-3

2.ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 6 7-4

3.ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ 6 7-4

4.ΕΡΜΗΣ ΠΑΤΡΩΝ 4 5-6

5.ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 3 4-7

6.ΑΠΟΔΒΚ ΑΙΟΛΟΣ 0 0-9

Επόμενη αγωνιστική

Η επόμενη αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς 15/1/22 όπου η ομάδα αντιμετωπίζει στο μεγάλο ντέρμπι τον πρωτοπόρο Άθλο εντός έδρας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις