ΠΑΤΡΑ. Η διοίκηση της Παναχαϊκής προχώρησε στην απόκτηση του 24χρονου επιθετικού, Ανδρέα Μαστραντωνάκη

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μαστραντωνάκη. Η συμφωνία θα έχει ισχύ από την 1/1/2022 όταν ανοίξει επίσημα η μεταγραφική περίοδος. Ο ποδοσφαιριστής εδώ και καιρό συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας μας στο πλαίσιο της επανένταξης του σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμού του και η Παναχαϊκή αποφάσισε να τον αποκτήσει.

Ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης είναι 24 ετών (15/3/1997) και αγωνίζεται στις θέσεις της επίθεσης. Την περσινή αγωνιστική χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Ιάλυσου στο πρωτάθλημα της Football League όντας βασικό στέλεχος. Εκτός από την ομάδα της Ρόδου έχει αγωνιστεί επίσης σε Τηλυκράτη Λευκάδας και Καλαμάτα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στην Παναχαϊκή τόσο σε επίπεδο ανδρικής ομάδας όσο και σε επίπεδο νέων.»

Ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης με αφορμή αυτή τη συμφωνία μίλησε στο panachaikifc1891.gr και χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Η χαρά μου που επιστρέφω στην Παναχαϊκή είναι μεγάλη. Γυρνάω στη μεγάλη ομάδα της πόλης μου η οποία αυτό το διάστημα της αποθεραπείας μου με αγκάλιασε και με δέχτηκε στις προπονήσεις της. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Σταθάκη και τον προπονητή κ. Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχομαι στον κόσμο μας ότι θα δώσω τα πάντα και εγώ από την πλευρά μου μόλις είμαι στο 100% έτοιμος έτσι ώστε να πετύχει η ομάδα το στόχο της ανόδου που είναι μονόδρομος».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις