ΕΛΛΑΔΑ. Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ, αναφέρθηκε στην απόφαση της ομοσπονδίας να αναβάλει τους αγώνες της Γ' Εθνικής.

Τόνισε δε ότι η ομοσπονδία είχε προνοήσει για ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αντέχει μέχρι τρεις αγωνιστικές αναβολής χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο λόγος ήταν η απότομη αύξηση των κρουσμάτων. Τα μηνύματα που ερχόταν ήταν ότι σχεδόν σε όλες τις ομάδες υπήρχαν πολλά κρούσματα, ενώ στις μικρότερες κατηγορίες οι εγκαταστάσεις δεν είναι τόσο ασφαλείς.

Και η ανάλυση που παίρναμε ήταν ότι αφορούν, κυρίως, άτομα νεαρής ηλικίας που ναι μεν μπορούν να το περάσουν ασυμπτωματικά, αλλά όσο έπεφτε ο μέσος όρος ηλικίας καταλαβαίναμε ότι ήταν από τον χώρο ποδοσφαίρου.

Αν το αφήναμε θα επιβαρυνόταν η κατάσταση. Αναβάλλαμε αυτή την αγωνιστική στην Γ’ Εθνική και θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Πιστεύω ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα ή την επόμενη θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση.

Έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το πρόγραμμα, επειδή είχαμε προβλέψει ότι πιθανόν να είχαμε ένα τέτοιο φαινόμενο, θεωρώ ότι μέχρι τρεις αγωνιστικές αναβολής μπορούμε να τις αντέξουμε και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις