ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Το νικηφόρο σερί της Καλαμάτας πήρε συνέχεια με τη «Μαύρη Θύελλα» να σημειώνει την έβδομη συνεχόμενη νίκη της με 2-0 επί του Ηρόδοτου και να μειώνει στους τρεις βαθμούς από την κορυφή έχοντας και δύο ματς λιγότερα.

Η Καλαμάτα χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο από το πρώτο μέρος χάρη στα γκολ του Τάτου στο 21' και του μόνιμου σκόρερ Λουκίνα στο 39'.

Ο Ηρόδοτος, πάντως, παρότι προτελευταίος είχε τις στιγμές του στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα λίγο έλειψε να ισοφαρίσει με τον Κατίδη στο 34', αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Ταΐρη.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από ένα τρίτο τέρμα στο 57', κερδίζοντας πέναλτι, αλλά ο Τάτος αστόχησε από την άσπρη βούλα. Το 2-0 διατηρήθηκε ως το τέλος με την Καλαμάτα να συνεχίζει «τρένο» τα νικηφόρα αποτελέσματα και να μπαίνει δυνατά στη μάχη της κορυφής.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος (79′ Μπακαγιόκο), Μόζερ (69′ Τσαγκαλίδης), Παυλίδης, Ματέους, Τάτος (82′ Σκεντεράι), Φελίπε (69′ Μαβινγκά), Λουκίνας (79′ Μαρκόφσκι)

Ηρόδοτος (Τάτσης): Λουτριώτης, Αποστολίδης (46′ Σουρνάκης (59′ λ.τ Γκίνη), Αργκιλέσι, Αρναούτογλου (46′ Χατζησάββας), Βρεττός, Καντέ, Καργιωτάκης, Κατίδης, Κόρτσαμ, Ρουσσάκης, Χαλκιαδάκης

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

ΑΕΚ Β’-Λεβαδειακός 2-1
Καλαμάτα-Ηρόδοτος 2-0
Εργοτέλης-ΟΦ Ιεράπετρας 1-3
Διαγόρας-Χανιά 2-2
Κηφισιά-Ρόδος Αναβολή
Παναθηναϊκός Β’-Αιγάλεω Αναβολή
ΑΕ Καραϊσκάκης-Καλλιθέα Αναβολή
Αστέρας Βλαχιώτη-Ζάκυνθος Αναβολή

Super League 2 – 2oς όμιλος: Η βαθμολογία

Δηλώσεις Τσελεπίδη

Δηλώσεις Hugo Borges

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις