ΣΚΑΛΑ. Η ιστορική ομάδα του Φωστήρα ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Σπαρτιάτη αμυντικού μέσου, Αλέξανδρου Ι. Καρμοίρη κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου κι εν όψει των αθλητικών υποχρεώσεών της στον β’ γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, που ως τα μισά της φετινής αγωνιστικής περιόδου αγωνιζόταν με τα χρώματα του Α.Π.Σ. «Άρης Σκάλας», στη θέση του αμυντικού χαφ, έχει σημαντικές παραστάσεις και εμπειρίες από τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής, και αναμένεται να συνδράμει στην υλοποίηση των στόχων της νέας του ομάδας.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στα παιδικά τμήματα της Αναγέννησης Σπάρτης και την εφηβική ομάδα της Α.Ε. Σπάρτης και εν συνεχεία αγωνίστηκε με τις φανέλες της Άμιλλας Αγίου Ιωάννη, της Α.Ε. Πελλάνας-Καστορείου, του Π.Α.Ο. Ρουφ και Πανγυθεατικού.

Μάλιστα, την Τετάρτη 19/1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Καρμοίρης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον «Φονέα των γιγάντων», περνώντας ως αλλαγή στο 56’, στην εντός έδρας εμφατική νίκη του Φωστήρα με 4-1 επί του Χαραυγιακού στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου «Σπύρος Γιαλαμπίδης», σημειώνοντας υψηλή αγωνιστική απόδοση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις