ΠΑΤΡΑ. Απογοητευμένος μετά το τέλος του αγώνα στη Γαστούνη ο Σούλης Παπαδόπουλος, τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του. Πλέον η Παναχαϊκή στέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου:

«Ήταν ένα οριακό παιχνίδι για εμάς, δυστυχώς το ποδόσφαιρο ήταν άδικο στο πρώτο ημίχρονα χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία, με ένα σουτ από τα μακριά αιφνιδιαστήκαμε, δεχθήκαμε γκολ και πέσαμε στη παγίδα του αντίπαλου που το πήγε στη δύναμή και καθυστερήσεις. Στο ημίχρονο είπαμε να ηρεμήσουμε, είχαμε πολύ χρόνο, κάναμε πολλές φάσεις ισοφαρίσαμε και εκεί που στο τέλος ήμασταν κουρασμένοι και είπαμε να κάνουμε και αλλαγή για να το κλειδώσουμε, τελικά βρεθήκαμε προ εκπλήξεως.

Ηταν μια άσχημη ήττα για εμάς αλλά έτσι είναι, δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου που έπαιξαν όσο μπορούσαν σε αυτό το τερέν, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο η μπάλα τιμωρεί.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήταν εδώ, τους στεναχωρήσαμε σήμερα αλλά δεν θέλω να πω συγνώμη αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι κοιτάζουμε το ματς της Τετάρτης για να κερδίσουμε τον αντίπαλο».

Πηγή: onsports.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις