ΠΑΤΡΑ. Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο τεχνικός της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα στο Αίγιο όπου η ομάδα του έχασε δυο βαθμούς.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ήταν μονόδρομος η νίκη, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ δύναμη και πάθος, ο αντίπαλος πήγε το ματς στις μονομαχίες σε ένα τραγικό γήπεδο. Από ένα δικό μας λάθος, ο αντίπαλος πέτυχε γκολ στη κόντρα και ήταν η μοναδική φάση που μας απείλησε.

Στη συνέχεια ο αντίπαλος έπεφτε όλο κάτω και για να κάνει καθυστερήσεις.

Μετά τα πρώτα 20 λεπτά, νομίζω πως ήμασταν καλύτεροι, είχαμε το δοκάρι και νομίζω πως η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή. Μετά κερδίσαμε αλλά χάσαμε το πέναλτι όμως ως μεγάλη ομάδα που ήμαστε, πετύχαμε ένα πολύ όμορφο γκολ και ισοφαρίσαμε.

Αυτό δείχνει πως έχουμε ψυχικά αποθέματα. Καταλυτική η φάση που κάναμε στη λήξη του α΄ ημίχρονου και δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ.

Στο β΄ ημίχρονο δεν παίχτηκε μπάλα, ο αντίπαλος ήταν συνέχεια κάτω και δεν μπορείς να παίξεις έτσι. Στο β΄ ημίχρονο κάναμε μόνο τη φάση με τον Μπουρλάκη αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε γκολ και έμεινε το 1-1. Ακόμα δεν έχει τελειώσεις τίποτα, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη στα δυο επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις