ΣΠΑΡΤΗ. «…Αρωγοί σε κάθε αθλητική δράση που λαμβάνει χώρα στην περιοχή μας και τονώνει την εμπορική και τουριστική κίνηση στον Δήμο μας», ο Δήμος Σπάρτης και ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης σας προσκαλούν στον διήμερο αγώνα του Πανελληνίου Επάθλου TRAIL RIDE 4X4, το «15ο TRAIL RIDE 4X4 & EXPERIENCE TROPHY ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ», στις 26 και 27 Μαρτίου 2022.

Σε 2 σκέλη ο Αγώνας

  • Ο αγώνας REGULARITY 4X4 θα ξεκινήσει το Σάββατο 26/3, (13:00), από το Ναύπλιο και αφού διασχίσει τον Πάρνωνα μέσα από 9 πανέμορφες Ε.Δ.Α. off road περιπέτειας διάρκειας 6,5 ωρών, (οι 2 νυχτερινές), θα τερματίσει στη Σπάρτη κατά τις 20:30.
  • Το 2ο σκέλος του θα ξεκινήσει την Κυριακή 27/3, (10:00), από τη Σπάρτη, περιλαμβάνει 6 Ε.Δ.Α. και θα κινηθεί κοντά στον Ευρώτα και τον Ταΰγετο. Ο τερματισμός κατά τις 14:45 στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης.

Ο αγώνας είναι τύπου Regularity ενώ για την ασφάλεια των πληρωμάτων και τις μετρήσεις, θα υπάρχει δορυφορικό σύστημα παρακολούθησης.

Θα είναι μια συναρπαστική εμπειρία που αξίζει να ζήσετε!!

Τον Αγώνα διοργανώνουν η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΛΜΑ) 4×4 Ναυπλίου, σε συνεργασία με τον ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλίου, τη Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης και με την υποστήριξη του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις