ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Έπειτα από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, η Καλαμάτα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα χάρη στο άνετο 4-0 επί του ΟΦ Ιεράπετρας και μείωσε στους πέντε βαθμούς από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, έχοντας όμως και δύο παιχνίδια περισσότερα. Η «Μαύρη Θύελλα» τελείωσε το ματς μέσα σε εννιά λεπτά στο πρώτο μέρος. Ο Φελίπε στο 20' άνοιξε το σκορ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τάτος με πέναλτι έκανε το 2-0, με τον ΟΦ Ιεράπετρας να μένει και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοντοέ. Στο 29' η ασταμάτητη Καλαμάτα σημείωσε και τρίτο γκολ με τον Γρίβα να καθαρίζει ουσιαστικά το παιχνίδι. Ο αρχισκόρερ της Καλαμάτας, Λουκίνας δεν θα μπορούσε να μην βάλει το όνομά του στα γκολ της αναμέτρησης, γράφοντας με κεφαλιά το 4-0 πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ο Λουκίνας λίγο αργότερα είχε και δοκάρι, με το 4-0 να παραμένει ως το τέλος και τον ΟΦ Ιεράπετρας να διατηρείται ελάχιστα πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Σκόρερ: 20′ Φελίπε, 25′ πεν. Τάτος, 29′ Γρίβας, 50' Λουκίνας

Καλαμάτα (Μπελά): Ταΐρης, Λουπάνο, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μαβινγκά (67′ Μπούνας), Παπατόλιος, Ματέους (55′ Αναστασόπουλος), Τάτος, Παυλίδης, Φελίπε (46′ Λουκίνας), Γρίβας

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Μανουσάκης, Κάρδαρης, Ζήσης (28′ Βιβάνκο), Ντι Λορέντζο, Κοντοές, Λεμονής, Μπενίτεζ (60′ Χιμένεθ), Καλλιτσουνάκης, Βουό (60′ Ψάνης), Μούλερ, Αντερέγκεν (60′ Κατάλντι)

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις