ΒΛΑΧΙΩΤΗ. Η ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο όνειρο. Μετά την ήττα από τον Ηρόδοτο με 2-1 αποχαιρέτησε το συγκλονιστικό ταξίδι στην Super League 2. Προσπάθησε, αγωνίστηκε, διέθεσε χρήμα, χρόνο και κόπο, αλλά όπως λένε οι παλιοί η Β’ Εθνική είναι πολύ πιο σκληρή από την Α’.

Η πρώτη ανάρτηση από την πλευρά του Αστέρα αφήνει να φανεί μια πικρία αλλά κι ένα πείσμα. Μεταξύ άλλων γράφει: «Ένα μάθημα που μας έχει δώσει η ζωή είναι να αποφεύγουμε να παίρνουμε αποφάσεις εν θερμώ. Θα είμαστε λακωνικοί: «Ένας Μαρτσούκος, δεν μπορεί να φέρει την ποδοσφαιρική άνοιξη»… «Εφόσον οι άνθρωποι που έχουν την δυνατότητα συνεισφέρουν με συλλογικότητα και ομαδικότητα θα βγούμε πιο δυνατοί απ’ αυτή τη δοκιμασία».

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ανακοίνωση για το τι πρόκειται να γίνει στον Αστέρα Βλαχιώτη. Αυτό που σήμερα είναι αναγκαίο και επιβεβλημένο είναι η κατήφεια και η απογοήτευση να μην συνεχίζει να διχάζει τις περιοχές της Λακωνίας. Ο φίλαθλος κόσμος της Λακωνίας δεν είναι τόσος ώστε να διχάζεται, ειδικά όταν μια προσπάθεια, μπορεί να μην ολοκληρώθηκε αλλά δεν καταστράφηκε εντελώς.

Οι γνωρίζοντες από ποδόσφαιρο ξέρουν πολύ καλά ότι οι στόχοι δεν κατακτιούνται μόνο από μπαλαδόρους, γκολτζήδες και dream team. Η ανάδειξη στο σημερινό Ποδόσφαιρο είναι μια πολυπαραγοντική υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση ο Πέτρος Μαρτσούκος αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον λάκωνα φίλαθλο για όσα έχει προσφέρει.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις