ΠΑΤΡΑ. Με γκολ του Κυβελίδη στο 90΄η ομάδα της Παναχαϊκής νίκησε πριν λίγο με 1-0 τον Μακεδονικό στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο που την βάζει με το …καλημέρα σε τροχιά ανόδου.

Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, εν τούτοις ότι η Πατρινή ομάδα ξεκινά με τρίποντο εκτός έδρας, δείχνει αφενός τη δυναμική της ομάδας αλλά και την ποιότητα που έχει στα μπαράζ ανόδου.

Η ομάδα του Παπαδόπουλου ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα., ειδικά στο β΄ ημίχρονο όπου στο 65΄ έχασε πολύ καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Κέρι που πέρασε λίγο άουτ όμως το τρίποντο ήρθε μετά την κεφαλιά του Κυβελίδη που σκόραρε μετά τη σέντρα ακριβείας του Λιποράσε.

Αντίθετα ο Μακεδονικός αν και γηπεδούχος δεν ανησύχησε ιδιαίτερα την εστία του Κολοβούρη που δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια σημαντική επέμβαση.

Μακεδονικός: Γουναρίδης, Χασάνογλου, Χατζηκωνσταντίου, Δοξάκης, Σαραγιώτης, Τσιαμάζης, Ουζούνογλου, Μπρατσιάνι, Γαρύφαλος, Λάλκοβιτς, Τοπούζης.

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Σμίλτος, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Στεργίδης, Καρακλάιτς, Κέρι (86΄ Κυβελίδης), Αλεξόπουλος

  • Στο γήπεδο της Ν. Ευκαρπίας βρέθηκαν περισσότεροι από 100 Πατρινοί οπαδοί οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ταξιδέψαν από την Αχαϊκή πρωτεύουσα.
  • Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρώην γενικός διευθυντής της Παναχαϊκής Γιώργος Μπέζας.

Αποτελέσματα

Μακεδονικός-Παναχαικη: 0-1 ( 90΄Κυβελίδης)

ΠΑΟ Ρουφ – Ηλιούπολη 1-0 : (13′ Μάντζιος)

Αγροτικός Αστέρας – Προοδευτική 1-0 : (7′ Μελισσόπουλος)

Βαθμολογία

  1. Παναχαϊκή 3
  2. Παο Ρουφ 3
  3. Αγροτικός Αστέρας 3
  4. Μακεδονικός 0
  5. Προοδευτική 0
  6. Ηλιούπολη 0
  7. Ηρακλής Λάρισας 0

Πηγή: sportfmpatras.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις