ΠΑΤΡΑ. Υπερπρωταθλήτρια αναδείχτηκε φέτος η Παναχαϊκή στη Γ’ Εθνική και επιστρέφει στη Super League 2. Η διοίκηση των Πατρινών ευχαρίστησε την Προοδευτική για τη φιλοξενία, τον ΠΑΟ Ρουφ, αλλά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο ειδικό πρωτάθλημα. Η Παναχαϊκή συνεχάρη και την ΚΕΔ για τους διαιτητές που επέλεξε σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την Προοδευτική για τη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας αλλά και στους φιλάθλους μας οι οποίοι μπήκαν όλοι δωρεάν στο γήπεδο. Επίσης ευχαριστούμε τη διοίκηση της Προοδευτικής για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκανε να μας βραβεύσει σαν υπερπρωταθλητές της Γ’ Εθνικής πριν την έναρξη του αγώνα.

Θέλουμε να συγχαρούμε τον Αγροτικό Αστέρα, τον Μακεδονικό και την Προοδευτική για την άνοδο τους στην Super League 2 καθώς επίσης και όλες τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στη διαδικασία των μπαράζ Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ, Ηρακλή Λάρισας για την προσπάθεια τους και την αγωνιστικότητα που έδειξαν ειδικά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής και αναμονής.

Όλες οι ομάδες έβαλαν το λιθαράκι τους στην ομαλή διεξαγωγή των μπαράζ ανόδου, ενώ ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε και στον ΠΑΟ Ρουφ του οποίου οι ποδοσφαιριστές περίμεναν τους δικούς μας παίκτες να ολοκληρώσουν τους πανηγυρισμούς τους με τους φιλάθλους μας για να χειροκροτήσουν και να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο τους υπερπρωταθλητές. Με τέτοιες κινήσεις το ποδόσφαιρο περνάει σε άλλο επίπεδο.

Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε την ΚΕΔ και ειδικά τους Έλληνες επικεφαλής για το επίπεδο που είχαν όλες οι διαιτησίες του πρωταθλήματος γενικότερα αλλά και των μπαράζ ειδικότερα, σε όλους τους αγώνες. Η επιτροπή εμπιστεύτηκε νέα παιδιά και δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις