ΚΗΦΙΣΙΑ. Απόλυτη και πρωτοπόρος η Κηφισιά, η οποία πέρασε και το εμπόδιο της Παναχαϊκής με 3-0. Η ομάδα των βορείων προαστίων άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Σωτηράκου, ο Τετέι στην πλατή της άμυνας με ωραίο «τσίμπημα» έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργο Πετράκη σε τρία λεπτά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 72′ ο Τετέι με κεφαλιά έκανε το 2-0 από την σέντρα του Αντερέγκεν και ο Κουιρουκίδης με σουτ από τα αριστέρα δύο λεπτά αργότερα έγραψε το τελικό 3-0.

Η Κηφισιά είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς ύστερα από οκτώ παιχνίδια. Αντίθετα η Παναχαϊκή είναι στη 2η θέση με 21 σε 11 παιχνίδια.

Κηφισιά - Παναχαϊκή 3-0: Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Οι Πατρινοί αποθέωσαν τους παίκτες τους παρά την ήττα

Οι συνθέσεις:

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Παυλάκης (67′ Να’α), Σωτηράκος, Παναγιώτου (56′ Προβυδάκης), Πέιος, Παπασάββας (77′ Γκίνη), Ταλάλ (67′ Αντερέγκεν), Κουϊρουκίδης, Τετέι (77′ Πρίτσας).

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Ρουγκάλας, Τσακμάκης, Τοπάλ, Τσιάρας, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (73′ Π. Καρακλάιτς), Τριμμάτης, Κέρι (46′ Χαντί), Μυτίδης (53′ Αλεξόπουλος), Ν. Καρακλάιτς.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Μωυσιάδης (Γρεβενών), Παγουρτζής (Πειραιά).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις