ΣΠΑΡΤΗ. Όπως ενημέρωσαν οι Σπαρτιάτες Δρομείς, θα πραγματοποιηθεί,

Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν.

Να υπενθυμίσουμε πως παράλληλα με τον παιδικό αγώνα πραγματοποιείται ο 2ος Sparta City Ultra, ένας αγώνας 24ωρος, σε κυκλική διαδρομή επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, από το άγαλμα Λεωνίδα έως το ύψος των Γυμνασίων της Σπάρτης (18 – 19/2/2023).

Σκοπός του παιδικού αγώνα

Σκοπός του παιδικού αγώνα είναι «τα παιδάκια να δουν και να τρέξουν μαζί με τους αθλητές του Sparta City Ultra, τα μεν παιδιά να δουν από κοντά τους αθλητές που κάνουν αυτό το δύσκολο εγχείρημα αλλά και οι αθλητές δε να πάρουν δύναμη από τη ζωντάνια των παιδιών».

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν τα παιδιά θα είναι εξ ολοκλήρου επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, με εκκίνηση από τα Γυμνάσια Σπάρτης και τερματισμό στο άγαλμα του Λεωνίδα στο στάδιο Σπάρτης.

Ο αγώνας θα γίνει σε κύματα, ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Το πρώτο γκρουπ παιδιών θα αφορά παιδιά της Στ’ Δημοτικού, το δεύτερο γκρουπ θα αφορά παιδιά της Ε’ και ούτω καθεξής μέχρι και τα παιδιά της Α’ Δημοτικού.

  • Εγγραφές

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν στο spartanrunners@yahoo.gr έως και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023.

Σημαντικό: Την ημέρα του αγώνα οι γονείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία τους, στην όποια θα γράφουν ότι

«φέρω την πλήρη ευθύνη για την συμμετοχή του/της γιου/κόρης μου ___________________________ στον παιδικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στη Σπάρτη με διοργανωτές τους Σπαρτιάτες Δρομείς».

  • Αίτηση Συμμετοχής (Υπόδειγμα)

Ονοματεπώνυμο παιδιού Σχολείο/τάξη

________________________________________________________________________

Ονοματεπώνυμο γονέα/κηδεμόνα Τηλέφωνο επικοινωνίας Συνοδού

________________________________________________________________________

  • Συνοδοί

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια του αγώνα θα συνοδεύονται, επί της διαδρομής, από ενήλικες δρομείς, «οι οποίοι δεν θα λαμβάνουν μέρος στον 24ωρο αγώνα αλλά θα είναι εκεί για να τα συνοδεύσουν από την εκκίνηση (1ο Γυμνάσιο Σπάρτης) έως και τον τερματισμό (άγαλμα Λεωνίδα).

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου σας…

  • http://www.spartanrunners.gr
  • spartanrunners@yahoo.gr
  • https://www.facebook.com/SpartansRunnersClub/

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις