ΕΛΛΑΔΑ. Κανονικός ανταποκριτής εκτός από συμμετέχων στο Moto GP, ο Βασίλης Παντελεάκης.

Όπως αναφέρει, τη Δευτέρα (19/6), στην κατηγορία moto3 του Moto GP ο Tούρκος αναβάτης Denis Oncu κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη προβάλλοντας και διαφημίζοντας την χώρα του σε δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Και προσθέτει:

Η νίκη αυτή για τον Tούρκο αναβάτη δεν ήρθε τυχαία είναι αποτέλεσμα μεθοδικής και σκληρής δουλειάς που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως οικονομική υποστήριξη από τη χώρα του. Οι Τούρκοι έχουν επενδύσει πάρα πολύ σε αθλητές στο μηχανοκίνητο αθλητισμό για να διαφημίζουν την χώρα τους και αυτό απ’ ό,τι φαίνεται έχει αρχίσει και αποφέρει καρπούς μετά και την επιτυχία του Deniz.

Ο Deniz και ο αδερφός του Can στο ξεκίνημα τους είχανε το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ως βασική πίστα για τις προπονήσεις τους.

Τον Deniz δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά όταν είχε ενημερωθεί από το δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Διατσίδη για ρεκόρ που είχα πετύχει στην πίστα των Σερρών με moto3 αυτός έστειλε τα συγχαρητήρια του προς εμένα μέσω του δημοσιογράφου μίας και γνώριζε την πίστα των Σερρών και είχε αναφέρει ότι αυτός ήταν καταπληκτικός χρόνος. Συγχαρητήρια λοιπόν κι από μένα στον Deniz για τη νίκη του!!

Ευελπιστώ κάποια στιγμή το Ελληνικό κράτος να στηρίξει την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών που συμμετέχουμε σε παγκόσμια πρωταθλήματα έτσι ώστε να καταφέρουμε κι εμείς αντίστοιχες και μεγαλύτερες επιτυχίες και να προβάλλουμε την χώρα μας σε όλο τον κόσμο μέσω του Μoto GP.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις