ΠΑΤΡΑ. Με αφορμή τη λήξη της 2ης κατασκηνωτικής περιόδου, οι υπεύθυνοι των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων Δήμου Πατρέων ευχαριστούν θερμά την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας και τον πρόεδρο, Γιάννη Παυλάκη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για επίσκεψη στο «Τόφαλος» και για γνωριμία των παιδιών με το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία, την πρώτη μέρα διεξαγωγής των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας Ρυθμικής Γυμναστικής, να συνομιλήσουν με πρωταθλήτριες όλων των κατηγοριών, οι οποίες πρόθυμα μοιράστηκαν μαζί τους, τους κανόνες του αθλήματος, αλλά και τις δυσκολίες κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και της προετοιμασίας τους στους αγώνες.

Μετέφεραν ακόμη, τα θετικά συναισθήματα όπως και τα πνευματικά εργαλεία που κατακτιούνται μέσα από την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση.

Τα παιδιά των κατασκηνώσεων, παρακολούθησαν την έναρξη του κυπέλλου και απόλαυσαν τους αγώνες Ανσάμπλ, απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία.

Η πρωτοβουλία αυτή των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων εντάσσεται στην προσπάθεια γνωριμίας των παιδιών με αθλήματα ιδανικά για την σωματική και πνευματική ανάπλαση στην ηλικία τους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις