ΠΑΤΡΑ. Σε μια ακόμη προσθήκη-τέταρτη στη σειρά- προχώρησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 23χρονου Matias Martinez.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Matias Martinez!Ο 23χρονος (γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 2000) κατέχει διπλή υπηκοότητα (Αργεντινο-Ελβετός) και αγωνίζεται στη θέση του Κεντρικού Μέσου.Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομών της Ελβετικής FC Lancy ενώ ακολούθησαν αυτά των Etoile Courage FC, Meyrin FC και Signal FC.

Το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στην Ιταλία για χάρη της Hellas Verona U19, με την οποία αγωνίστηκε σε 9 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.Το χειμώνα του 2020 αποχώρησε από τον Ιταλικό σύλλογο επιστρέφοντας στην Ελβετία και την Nyonnais, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους ήρθε η σειρά της Sion να τον κάνει δικό της.

Τον Ιανουάριο του 2022, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την FC Paradiso, μετακόμισε στη χώρα μας για την ομάδα του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας με τον οποίο αγωνίστηκε σε 29 αγώνες στη Super League 2 και 1 αγώνα στο Κύπελλο Ελλάδος.Matias, καλώς ήλθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις