ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ. Μάχη για τη ζωή δίνει η 22χρονη συνοδηγός που τραυματίστηκε στο φονικό τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη με θύμα τον 27χρονο οδηγό, με τη μητέρα της να τονίζει πως οι γιατροί μίλησαν για «δρόμο χωρίς γυρισμό».

«Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Tlive».

Έπειτα, δήλωσε πως «θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της. Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν».

Σχολιάζοντας τη σχέση της κόρης της με τον 27χρονο, η μητέρα της κοπέλας είπε ότι «αγαπούσε την ταχύτητα. Είχε ξανατρακάρει σοβαρά μια δυο φορές. Της είπα να ξεκόψει, θα το έκανε πριν μια δυο μέρες, αλλά τα ξαναβρήκανε και έγινε το μοιραίο».

Πώς έγινε το τροχαίο

Πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητό του κινούνταν στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη στο Πόρτο Ράφτη με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, όταν εξετράπη δεξιά της πορείας του, προσέκρουσε αρχικά σε στάση λεωφορείου, στη συνεχεία σε ξύλινη κολόνα του ΟΤΕ και τέλος σε τσιμεντένια κολόνα της ΔΕΗ.

Επίσης, με βάση άλλες πληροφορίες, δεν εξακριβώθηκε η χρήση ζώνης ασφαλείας από τον οδηγό και από τη συνοδηγό του οχήματος.

Συνέπεια του τροχαίου ήταν η πρόκληση των υλικών ζημιών καθώς και η πρόκληση υλικών ζημιών από τη ρίψη θραυσμάτων σε ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε θέση στάθμευσης στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη.

Τραγικός απολογισμός του τροχαίου είναι ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού και ο σοβαρός τραυματισμός της συνοδηγού.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις