ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, ο δήμαρχος Σπάρτης και η επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Σπάρτης εύχονται στους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ο Αντιπεριφεριάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης

«Αγαπητά μας παιδιά, όλα εσείς, που αναμετριέστε από σήμερα με τη δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, έχετε τον σεβασμό, την στήριξη και την αγάπη μας για αυτήν σας την προσπάθεια, αλλά και για όλες όσες θα καταβάλλετε στο μέλλον, για να ζήσετε την ζωή σας, σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες, τα δικά σας όνειρα και τις δικές σας αξίες.

Με καλή προετοιμασία, νηφαλιότητα, υπομονή, επιμονή και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, διεκδικήστε την πρόοδο και την ευτυχία στο διαρκές «ταξίδι» της ζωής. Η δική σας επιτυχία, είναι η δική μας ελπίδα για έναν κόσμο καλύτερο. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία».

Ο Δήμαρχος Σπάρτης Μιχάλης Βακαλόπουλος

«Από σήμερα στρέφουμε το βλέμμα μας σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και τις οικογένειές τους. Τους στέλνουμε θετική ενέργεια και τους προτρέπουμε να είναι ψύχραιμοι, ήρεμοι, να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να γνωρίζουν ότι οι Πανελλήνιες είναι η αρχή από μια ατέλειωτη σειρά «εξετάσεων» και αγώνων που θα κληθούν να δώσουν στη ζωή τους. Τίποτε δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Σε όλες τις νέες και τους νέους μας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία».

Η επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στον δήμο Σπάρτης Ντία Τζανετέα

«Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, στις μέρες που έρχονται θα δοκιμαστείτε για την υπομονή, την ψυχραιμία και την πίστη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας. Αυτές οι εξετάσεις, είναι από τις πρώτες «μάχες», που καλείστε να δώσετε στην ζωή σας. Αν και αποτελούν μια σημαντική στιγμή, δεν είναι παρά μόνο ένας από τους πολλούς σταθμούς μιας νέας, σπουδαίας διαδρομής. Κι αυτή η διαδρομή να θυμάστε ότι θα σας οδηγήσει στη γνώση, σε νέες εμπειρίες, στους στόχους και τελικά στα όνειρά σας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων αυτών.

Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας. Στοχεύστε ψηλά και κυνηγείστε με πάθος τα όνειρά σας.

Συνεχίστε να διεκδικείτε και να μάχεστε για τους στόχους σας.

Αποκτήστε τα κατάλληλα εφόδια και κτίστε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον του τόπου μας.

Στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς εύχομαι δύναμη και υπομονή για να στηρίξετε με τον καλύτερο τρόπο τους μαθητές σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις