ΣΠΑΡΤΗ. Με το σύνθημα ότι η εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα αγώνα το ΠΑΜΕ Λακωνίας καλεί τους πολίτες στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, στην απεργιακή κινητοποίηση, στις 10 το πρωί.
Στο κάλεσμα αναφέρει:

«Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, νέοι, άνεργοι

Κάντε την απεργία της πρωτομαγιάς, μέρα αγωνιστικής διεκδίκησης και εκδήλωσης της αγανάκτησης και της οργής σας. Πυκνώστε τις γραμμές των σωματείων, μπείτε στους συλλογικούς αγώνες με πίστη στο δίκιο σας. Να πούμε όχι στα σύγχρονα εργασιακά κάτεργα, στη σύγχρονη δουλεία. Να βροντοφωνάξουμε πως «δούλοι του 21ου αιώνα δε θα γίνουμε».

Η πρωτομαγιά είναι μέρα αγώνα! Μέρα διεθνιστικής αλληλεγγύης βαμμένη με το αίμα των εργατών του Σικάγου, των αμέτρητων θυσιών και των αναρίθμητων ηρώων της εργατικής τάξης που έπεσαν στις συγκρούσεις της ταξικής πάλης.

Μέρα που οι εργάτες σε όλο τον κόσμο δείχνουν τις γροθιές τους, επιδεικνύουν στους εκμεταλλευτές τη δύναμη τους. Μέρα που προβάλλονται τα σύγχρονα αιτήματα των εργαζομένων για αξιοπρεπή ζωή, αιτήματα ανακούφισης της εργατικής οικογένειας από τα βάρβαρα μέτρα των μονοπωλίων και του πολιτικού προσωπικού τους.

Τα μηνύματα της πρωτομαγιάς να μπουν μέσα στους τόπους δουλειάς. Να γίνουν μάθημα σε κάθε σχολείο και σχολή.
Όχι άλλες θυσίες για τα συμφέροντά τους! Ανάπτυξη για το λαό και όχι για τα κέρδη των μονοπωλίων
Εμείς έχουμε τη δύναμη! Χωρίς εμάς γρανάζι δε γυρνά!

Ζήτω η εργατική πρωτομαγιά!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΜΑΗ
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΠΑΡΤΗΣ ΣΤΙΣ 10.00 π.μ.»