ΣΠΑΡΤΗ. Ο γνωστός από την υπηρεσιακή και κοινωνική του δράση συμπολίτης μας Λάμπρος Λαμπρόπουλος αποφάσισε να «βγεί στη σύνταξη» μετα από 3,5 δεκαετίες και καταλήγοντας Προϊστάμενος του ΟΑΕΕ στη Λακωνία. Είναι σίγουρο ότι ο Οργανισμός χάνει και η Κοινωνία θα κερδίσει από την όρεξη για δράση και παρέμβαση που τον διακρίνει.

Στην επιστολή με την οποία γνωστοποιεί την συνταξιοδότησή του δεν παραλείπει να ευχαριστήσει εκείνους στους οποίους οφείλει και την καριέρα και την συνεργασία.
Αναφέρει συγκεκριμένα:
«Μετά από μία πορεία 35 χρόνων , η απόφαση μου ήταν να συνταξιοδοτηθώ και να αποχωρήσω από την θέση του Προϊστάμενου του Τμήματος Ο.Α.Ε.Ε. στη Λακωνία .
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδίας μου , τους συναδέλφους που με στήριξαν σε αυτήν την κοινή πορεία μας , που ειλικρινά , δεν ήταν πάντα εύκολη .
Επιτρέψτε μου να τους αναφέρω ονομαστικά όλους .
Τον Κυριάκο Λαμπρόπουλο πατέρα μου και πρώτο Προϊστάμενο που είχα και αποτέλεσε , πρότυπο και δάσκαλος για την πορεία μου στην Υπηρεσία .
Τον Δημοσθενάκο Κώστα και Δάβο Βασίλη.
Τον Δημακάκο Δημάκη , Προϊστάμενο και φίλο .
Τον Παπασταθη Τάσο μετέπειτα Προϊστάμενο , αδελφό και φίλο.
Την Παναγούλια Νίκη και Παπαθεοδώρου Νίκο .
Τους συναδέλφους που μέχρι και σήμερα είμαστε μαζί ,
Νότα Κοντογιάννη , Δέσποινα Δελαστίκ , Δάβου Βούλα , Κάτσαρη Χρήστο , Δάβου Χριστίνα , Κοτσολάκου Έλσα , Παπαστάθη Γιάννη , Τσαρουχά Χριστίνα , Παναγιώτα Ρασσιά , Κανελλάκη Μαρία , Χαραλαμπάκου Ανδριανή , Γαλανοπούλου Νανά .

Ακόμα το Επιμελητήριο Λακωνίας , την Ομοσπονδία , τους Εμπορικούς Συλλόγους , αλλά και όλους τους επαγγελματίες του Νομού μας . Τα Μέσα Ενημέρωσης που πάντα ήταν κοντά για την ενημέρωση των επαγγελματιών και βιοτεχνών .

Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλους , υγεία , δύναμη , αξιοπρέπεια και τιμιότητα , να συνεχίσουν να εργάζονται»


Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Λάμπρος Λαμπρόπουλος