ΣΠΑΡΤΗ. Το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Λακωνίας, καλεί όσους επιθυμούν σε 24ωρη Παλλακωνική απεργία, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου. Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση.

«Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να πάρετε μέρος, στην 24ωρη Παλλακωνική Πανεργατική Απεργία την Τετάρτη 2

Οκτωβρίου 2019, που κήρυξε το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας με την 18/26-9-19 ομόφωνη απόφαση του.

Η επιτυχία της απεργίας θα μας δώσει τη δύναμη και το έναυσμα να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στον αντιαναπτυξιακό νόμο.

Απεργούμε στις 2 Οκτώβρη ζητώντας την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου. Η Ανάπτυξη δεν αφορά τους λίγους. Ανάπτυξη υπάρχει μόνο με τους εργαζόμενους όρθιους, με αυξήσεις μισθών και με ισχυρές κλαδικές συλλογικές συμβάσεις.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτό το νομοσχέδιο να περάσει, πρέπει άμεσα να αποσυρθούν όλες οι αντεργατικές διατάξεις.

Απεργούμε:

- Για την εξαίρεση με αδιευκρίνιστους όρους επιχειρήσεων από τις κλαδικές συμβάσεις και την επαναφορά των ενώσεων προσώπων

- Για την κατάργηση της επεκτασιμότητας και της υποχρεωτικότητας

- Για τη δυνατότητα σύναψης τοπικών συμβάσεων κάτω από τις κλαδικές, που ανοίγει το δρόμο των ειδικών οικονομικών ζωνών

- Για την κατάργηση της διαιτησίας και απαξίωσης του ΟΜΕΔ

- Για τον έλεγχο και τη διαχείριση των ηλεκτρονικών μητρώων των συνδικάτων από την κυβέρνηση

-Για την ηλεκτρονική ψηφοφορία στη λήψη απόφασης των συνδικάτων, απομαζικοποιώντας και αδρανοποιώντας τους εργαζόμενους από τα συνδικάτα

Εργαζόμενες,εργαζόμενοι

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΤΕΤΑΡΤΗ 2 Οκτωβρίου 2019 και στην συγκέντρωση ώρα 11:00 στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας, (Αγ.Νίκωνος 124 Σπάρτη)».