Οι δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας της Market IN θα συνεχιστούν σε όλη την Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ. Στα πλαίσια των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας Market IN πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου με μεγάλη επιτυχία η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία, στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρίας στην Αθήνα. Με σύνθημα «Προσφέρουμε Αίμα, Χαρίζουμε Ζωή» το προσωπικό, συγγενείς αλλά και πελάτες των καταστημάτων Market IN, έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 το συνεργείο αιμοδοσίας πραγματοποιούσε τις αιμοληψίες των εθελοντών, με στόχο να χαρίσει ζωή και ελπίδα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών εφαρμόσθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προσήλθαν 71 εθελοντές αιμοδότες εκ των οποίων οι 51 έδωσαν αίμα.

Στόχος της Market IN, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της ανάπτυξης του εθελοντισμού στον τομέα της υγείας, αποτελεί η ευαισθητοποίηση του συνόλου εργαζομένων και πελατών της, ώστε να αυξηθούν οι δότες αίματος.

Οι δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας της Market IN θα συνεχιστούν σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών και την εξασφάλιση της αυτάρκειας αίματος.