Σπαρτιάτισσες ζητούν να εκπαιδευτούν ως ενεργά μέλη της Εθνοφυλακής

ΣΠΑΡΤΗ. Ο Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, θέτει στον υπουργό Εθνικής Άμυνας το θέμα της δημιουργίας Εθνοφυλακής Γυναικών μετα από παρότρυνση των Σπαρτιατισσών Γυναικών.

Συγκεκριμένα ο κ Βελόπουλος αναφγέρει:

«Οι Σπαρτιάτισσες ζητούν γυναικεία Εθνοφυλακή»

«Κύριε Υπουργέ, οι Σπαρτιάτισσες Ελληνίδες, μετά από επικοινωνία τους μαζί μας, ζητούν να επιτραπεί η δυνατότητα ενεργής συμμετοχής των γυναικών στην Εθνοφυλακή. Όπως μας τόνισαν, άνδρες και γυναίκες οφείλουν να είναι σε θέση να προασπίσουν την γη τους και δεν περισσεύει κανένας. Θεωρούν ότι, στα πλαίσια της αναμενόμενης αναβάθμισης του θεσμού της Εθνοφυλακής, οι γυναίκες μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στην προάσπιση της πατρίδας μας. Ένα από τα στρατόπεδα της Λακωνίας, όπως κρίνουν, μπορεί να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει την τόσο απαραίτητη για το έθνος μας Εθνοφυλακή, μέσω της επανασύστασης των Ομάδων τύπου ΤΕΑ, στα πλαίσια της απαραίτητης Παλλαϊκής Άμυνας και του δόγματος «Πολίτη - Οπλίτη». Αυτό το δόγμα ήταν η δόξα της αρχαίας Σπάρτης και διδάσκεται σε πλήθος Στρατιωτικές Ακαδημίες του κόσμου, χωρίς να εφαρμόζεται, όμως, στον τόπο και στον λαό, που αριστοτεχνικά το επινόησε και το εφήρμοσε! Ειδικά, μετά από την πρόσφατη δήλωση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, σχετικά με την στήριξη του θεσμού της Εθνοφυλακής, οι Σπαρτιάτισσες αναμένουν από την Πολιτεία να επιτρέψει στις Ελληνίδες που το επιθυμούν, να εκπαιδευτούν σχετικά και να αξιοποιηθούν κατάλληλα.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεσθε, στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης της Εθνοφυλακής της πατρίδας μας, να εκπαιδεύσετε και να αξιοποιήσετε στα δύο στρατόπεδα της Λακωνίας (ΚΕΕΜ Σπάρτης και 3ο Τάγμα Γυθείου) όσες Ελληνίδες επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στην Εθνοφυλακή;»

Ειδήσεις σήμερα:

Πολλά κρούσματα κοροναϊού σε μικρό χωριό της Αργολίδας. Στη ΜΕΘ ο ιερέας (video)

Δείτε πως θα είναι η «Πατρών - Πύργου» μετά τις παρεμβάσεις βελτίωσης της ασφάλειας (video)

Παρέλαβαν δέμα με ηρωίνη! Χειροπέδες σε δύο Σπαρτιάτες που οδηγούνται από την ΕΛΑΣ σε Εισαγγελέα και Ανακριτή

Agronews.gr: Το αγκάθι της εξυγίανσης στον Συνεταιρισμό Σκάλας