ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Νέο περιστατικό από την Αχαΐα.

Μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου, άνοιξε ο «Ασκός του Αιόλου» και όλο και περισσότερες καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικών παρενοχλήσεων βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αυτή την φορά, νέο συμβάν που αφορά παραβιαστική συμπεριφορά σε βάρος ανήλικης έλαβε χώρα στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με το STAR, στέλεχος του Αθλητικού Συλλόγου της Αχαΐας καταγγέλθηκε πως παρενόχλησε σεξουαλικά μια ανήλικη αθλήτρια.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Μοσχόπουλος, Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου, μιλώντας στην τηλεοπτική κάμερα επεσήμανε αρχικά πως έμαθε από τους αρχηγούς των ομάδων ποδοσφαίρου ότι ένα από τα στελέχη παρενοχλούσε σεξουαλικά αθλήτριες.

Πριν από τρία χρόνια δόθηκε ερωτηματολόγιο σε κοπέλες που συμμετείχαν στις ομάδες. Μεταξύ των ερωτήσεων, υπήρχε και μια που αφορούσε σεξουαλική παρενόχληση. Στην ερώτηση αυτή φέρεται να απάντησε θετικά μια 16χρονη αθλήτρια, η οποία τους αποκάλυψε ότι το στέλεχος την παρενόχλησε σεξουαλικά.

«Το σκηνικό ήταν το εξής. Είχαμε προπόνηση στις επτάμισι, και μια αθλήτριά μας είχε αναφέρει στον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος της ομάδας πως είχε κάποιο πρόβλημα στη μετακίνησή της» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο κ. Μοσχόπουλος τονίζει πως ο άνδρας πρότεινε στο κορίτσι να πάει ο ίδιος από το φροντιστήριο που έκανε μαθήματα για να την παραλάβει και να τη μεταφέρει στην προπόνηση της ομάδας, με εκείνη να δέχεται.

«Στο αμάξι την παρενόχλησε» αποκαλύπτει ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Αχαΐας και προσθέτει πως ο ίδιος και τα άλλα στελέχη έδιωξαν τον παράγοντα από την ομάδα και ενώ ήταν έτοιμοι να πάνε στον εισαγγελέα, τελικά η κοπέλα δεν προχώρησε στην καταγγελία επειδή φοβόταν.

Ειδήσεις σήμερα:

Σοφία Μπεκατώρου: «Μίλησα τώρα γιατί άκουσα ότι αποπλανεί παιδιά» (video)

Νεκρός ο 27χρονος που πυροβόλησαν άγνωστοι στην Πάτρα (video)

Tι γίνεται με τα δυάρια στην αγορά Ναυπλίου, Τρίπολης, Αμαλιάδας, Αιγίου και Σπάρτης;ο