Η Vamvakou Revival αναζητά συνεργάτη στον τομέα της εστίασης

ΒΑΜΒΑΚΟΥ. O οργανισμός Vamvakou Revival που δραστηριοποιείται στο χωριό της Βαμβακούς Λακωνίας, αναζητά συνεργάτη ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του υπευθύνου του εστιατορίου-καφέ «Βουρέικο». Πρόκειται για έναν σύγχρονο χώρο εστίασης, πλήρως εξοπλισμένο, που τιμά την ελληνική παράδοση και γεύσεις, ενώ λειτουργεί στο χωριό από τον Ιούλιο του 2019, έχοντας εξυπηρετήσει πληθώρα επισκεπτών του χωριού. Το εστιατόριο-καφέ Βουρέικο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης του τόπου, η οποία υλοποιείται από τη Vamvakou Revival με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Ο υπεύθυνος του εστιατορίου-καφέ «Βουρέικο» καλείται να διαχειρίζεται, να κατευθύνει και να ελέγχει όλες τις πτυχές της επιχείρησης, με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Οι ευθύνες της εν λόγω θέσης περιλαμβάνουν την αποτελεσματική λειτουργία του καταστήματος και τη διατήρηση των υψηλών προτύπων ποιότητας, σε συνδυασμό με τη διατήρηση των εσόδων, της κερδοφορίας και των ποιοτικών στόχων του καταστήματος.

Αναζητούμε, λοιπόν, ένα άτομο με όρεξη για δημιουργία, αποδεδειγμένη εμπειρία στη διαχείριση χώρων εστίασης, εκτεταμένη γνώση του τομέα των τροφίμων και ποτών με σκοπό την άρτια ενημέρωση των πελατών και του προσωπικού εξυπηρέτησης για τα προϊόντα του καταστήματος, ανεπτυγμένες οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητες και δεξιότητες εύρεσης, διαχείρισης και παρακίνησης ανθρώπινου δυναμικού.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο https://www.vamvakourevival.org/ergasia/restaurant-manager/

#Voureiko

#VamvakouRevival

Επικοινωνία

Ελένη Μάμη, Ομάδα Vamvakou Revival

Βαμβακού, 230 67, Λακωνία

info@vamvakourevival.org

+30 27310 76233

www.vamvakourevival.org

Like us on Facebook @VamvakouRevival

Follow us on Instagram @vamvakourevivalorg