ΕΛΛΑΔΑ. Πριν από κάποιο καιρό, ΜΜΕ της Αθήνας, όλο φόρα και θόρυβο, δημοσίευαν διαλόγους παιδεραστών από υποκλοπές της ΕΥΠ. Μάλιστα ο ντόρος που δημιουργήθηκε τότε άγγιξε κάποιους με τα χαρακτηριστικά όσων καταγγέλλονταν… Ξαφνικά τα δημοσιεύματα σταμάτησαν, κάποιοι απειλήθηκαν και κάποιοι ίσως εξαργύρωσαν τη σιωπή τους…

Παρ΄όλη όμως την προσπάθεια να καλυφθούν οι καταγγελίες ο κόσμος, ο λαός, άκουσε, κατάλαβε και κατανόησε περί τίνος πρόκειται. Ευτυχώς στοιχεία πέρασαν σε χέρια έντιμων ανθρώπων.

Σήμερα που η Ελλάδα έχει φυλακίσει τον Λιγνάδη και έχει θεοποιήσει την Μπεκατώρου μήπως θα έπρεπε να αποκαθηλώσει και εκείνους τους ολίγους πολιτικούς που είναι βιαστές, παιδεραστές και παιδόφιλοι;

Υπάρχει λόγος να τους αποκαθηλώσει; Μπορεί; Θέλει; Και αν οι μονάδες ανθρώπων δεν έχουν τη δύναμη η κοινωνία τι κάνει;

Άραγε η κοινωνία πόσο υποκρίτρια είναι όταν κόπτεται για όσα τις σερβίρουν προς βρώση αλλά κλείνει αυτιά, μάτια και στόμα για όσα συμβαίνουν κάτω από την μύτη της;

Τα δημοσιεύματα στα οποία αναφερόμαστε καλούσε τότε τον Μητσοτάκη να καρατομήσει τους παιδεραστές του κόμματος του. Δεν είδαμε ούτε ακούσαμε τίποτα… Δεν πήγαν στη φυλακή ούτε οι καταγγελλόμενοι (αν ευσταθούν οι καταγγελίες) ούτε οι καταγγέλλοντες (αν είναι συκοφάντες). Δεν μάθαμε κάτι. Από εύλογο ενδιαφέρον και αφουγκραζόμενοι την αγωνία γονιών και υπεύθυνων πολιτών αναρωτιόμαστε.

Οι πολίτες, τότε, διάβαζαν τα δημοσιεύματα με διαλόγους που αποκάλυψε η ΕΥΠ ανάμεσα σε μαφιόζους, παρακρατικούς και πολιτικούς νιώθοντας αηδία αλλά και φόβο για την πράξη, οργή για την ατιμωρησία. Έκτοτε δεν έμαθαν τη κατάληξη από επίσημα χείλη.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις είχαν έρθει στο φως από το Documento και αφορούσαν στο παρακράτος μιας παρέας ποινικών, υψηλόβαθμων ένστολων, ανώτατων δικαστικών και πρωτοκλασάτων πολιτικών, που έχει καταγράψει η ίδια η ΕΥΠ.

Πιο ανατριχιαστική απ΄ όλες τις συνομιλίες των παρακρατικών, ήταν η φερόμενη στα ΜΜΕ συνομιλία «πρώην υπουργού, επιφανούς στελέχους της ΝΔ, εκλεγμένου δήμαρχου, που ορέγεται ανήλικα κορίτσια, μαθήτριες ακόμα στο σχολείο και ο οποίος μάλιστα ενοχλείται κιόλας όταν το κορίτσι που του πασάρει ο φίλος και συνεργάτης του σε έκνομες δραστηριότητες «δείχνει» μεγαλύτερο από τις προτιμήσεις του...»

Αν είστε γονιός κοριτσιού πρέπει να αφυπνιστείτε…

Αν είστε γονιός παιδιών πρέπει να νοιαστείτε…

Αν είστε θείοι, παππούδες, γιαγιάδες, νονές, μικρών κοριτσιών μην λησμονείται ότι αυτούς τους παιδεραστές τους έχετε ψηφίσει, με κάποιον τρόπο… Τους βλέπετε, τους παρακολουθείτε, ίσως και να τους καλημερίζετε…

Αν νομίζετε ότι το πρόβλημα είναι μόνο εκεί που υπάρχει σκοτάδι γελιέστε. Αν πιστεύετε ότι δεν σας αφορά επίσης είστε σε πλάνη.

Μια κοινωνία που δεν αντιδρά αλλά εμμέσως επιβραβεύει τέτοιους ανθρώπους θα υποστεί και παιδεραστές και βιαστές και παιδόφιλους και σαδιστές. Τα παιδιά αυτής της κοινωνίας θα υποχρεωθούν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να περάσουν από συστήματα, διόδους, θυρίδες, πόρτες και διαδρόμους που κάνουν κουμάντο αυτοί οι τερατόψυχοι άνθρωποι.

Σεις δε που διαχειρίζεστε εξουσίες και αρχές πάσης φύσεως - και γι’ αυτό μαθαίνετε πολύ καλύτερα από τους απλούς πολίτες ποια είναι αυτά τα καθάρματα που «δολοφονούν» τα παιδιά μας - όταν κάνετε τα «στραβά μάτια» είστε ηθικοί αυτουργοί της συγκάλυψης και της αποθράσυνσής τους.

Σεις που θέλετε μια κοινωνία χωρίς ταραχές, καταγγελίες, αποκαλύψεις και ανατροπές, διαβάστε τον διάλογο ανάμεσα στο πρόσωπο που «προμηθεύει» κοριτσάκια στον διακεκριμένο πολιτικό. Σας αφιερώνουμε αυτόν τον διάλογο ως λάφυρο μιας μάχης που μπορεί να χάθηκε, όπως στις Θερμοπύλες, αλλά έδωσε το μήνυμα προς όλους όσους ελπίζουν σε μια καλύτερη ζωή.

Ο σχετικός διάλογος καταγράφηκε από κοριό της ΕΥΠ:

- Προμηθευτής κοριτσιών: Εχω ένα… 17 χρόνων να σου φύγει το μυαλό. Για το ξύλο που θέλει δεν φαντάζεσαι.

- Πρώην διακεκριμένος υπουργός: Εμφάνιση, φωτογραφία.

- Προμηθευτής: Θα σ’ το στείλω τώρα… Πώς το είδες;

- Πρώην υπουργός: Καλό, αλλά πολύ έκφυλο...

- Προμηθευτής: Ρε …., 17 χρόνων είναι.

- Πρώην υπουργός: Δεν είναι…

- Εγκέφαλος: Ακούς τι σου λέω εγώ; Πάει σχολείο.

- Πρώην υπουργός: Καλό είναι.

- Εγκέφαλος: Τέτοια … δεν έχω κάνει. Τώρα είναι στη … με τον πατέρα και τη μάνα της, μόλις γυρίσει θα το κανονίσουμε, να κλείσεις ένα δωματιάκι να μας επισκεφτεί.

Τότε έγραφαν κάποια ΜΜΕ:

«Εγκληματική η ζωή του "ευυπόληπτου" πρώην υπουργού, δημάρχου και επιφανούς στελέχους της ΝΔ, που εκθέτει τόσο τη Νέα Δημοκρατία όσο και τον Πρωθυπουργό.

Πρόκειται για άνθρωπο που τυγχάνει της στήριξης της ΝΔ στον πολιτικό του βίο. Ας ευχηθούμε, αν αληθεύουν όλα τα καταγγελόμενα, να μην τύχει την στήριξής της και στον προσωπικό του βίο όταν αποκαλυφθεί το όνομά του. Οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε για την ύπαρξη αυτού του συγκλονιστικού ντοκουμέντου, για το οποίο σχηματίστηκε δικογραφία.

Ακόμα όμως κι αν δεν γνώριζε ο Πρωθυπουργός ,τώρα έχει μάθει . Και δεν θα πρέπει να σιωπά αλλά ευθαρσώς να ζητήσει την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και την απομάκρυνση του στελέχους από τους κόλπους του κόμματος του... Η ΝΔ είναι ένα κόμμα με την συντριπτική πλειοψηφία των μελών του να είναι έντιμοι και ενάρετοι άνθρωποι και πολιτικοί…

Η υπόθεση με τον κοριό της ΕΥΠ που έχει πιάσει συνομιλίες πρώην στελεχών της ΝΔ με κυκλώματα της νύχτας έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ αφού οι διάλογοι δημοσιεύθηκαν δηλητηριάζοντας το ήδη βαρύ πολιτικό κλίμα.

Στα συγκεκριμένα ρεπορτάζ δημοσιεύονται διάλογοι ανθρώπων της νύχτας με στελέχη της ΝΔ για ζητήματα που έχουν σχέση με σωματεμπορία ανήλικων κοριτσιών.

Το θέμα προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης, αφού οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις έρχονται σε μια περίοδο σκληρής πόλωσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως παρόλα αυτά είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο οι περιπτώσεις αυτές αποκαλύπτονται εν έτει 2020, αφού είναι γνωστές στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών από το 2016;

Για ποιο λόγο δεν κινήθηκε η Δικαιοσύνη το 2016 να διαπιστώσει τι συμβαίνει;

Όπως αναφέρουν αθηναϊκά ΜΜΕ «οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν πρώην υπουργό της ΝΔ ο οποίος έχει διατελέσει και δήμαρχος, αλλά και για έναν πρώην υφυπουργό της Νέας Δημοκρατίας».

Προς το παρόν η Νέα Δημοκρατία, επίσημα δεν έχει τοποθετηθεί για αυτές τις υποθέσεις, ενώ ούτε η δικαιοσύνη έχει κινήσει κάποιες διαδικασίες.

Το βέβαιον είναι ότι η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή για να μένει ανεξιχνίαστη, αν όλα όσα γράφτηκαν είναι αληθή.

Αν πάλι είναι ψεύδη τα όσα αποκαλύφθηκαν τότε είναι ντροπή να σπιλώνονται άνθρωποι στον βωμό της οποιασδήποτε πολιτικής αντιπαράθεσης.

Αυτός είναι ο λόγος που η ίδια η ΝΔ πρέπει να επιδιώξει την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης».