ΕΛΛΑΔΑ. «Η Φώφη έφυγε από τη ζωή όπως έζησε τη ζωή: έντιμη κι αγωνίστρια! Ο πολιτικός κόσμος είναι πιο φτωχός» τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. «Ήταν τιμή μου που γνώρισα και συνεργάστηκα με τον άνθρωπο και πολιτικό Φώφη Γεννηματά» σημειώνει ακόμη ο πρώην πρωθυπουργός.

«Πόσο κρίμα! Μερικές φορές δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσεις αυτό που νοιώθεις. Το να αποχαιρετήσω την Φώφη Γεννηματά, μια νέα γυναίκα, μητέρα, σύζυγο, συμπατριώτισσα κι άξια πολιτικό, μου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η Φώφη έφυγε από τη ζωή όπως έζησε τη ζωή: έντιμη κι αγωνίστρια! Ο πολιτικός κόσμος είναι πιο φτωχός. Στους οικείους της εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Ήταν τιμή μου που γνώρισα και συνεργάστηκα με τον άνθρωπο και πολιτικό Φώφη Γεννηματά. Αιωνία της η μνήμη!» έγραψε συγκεκριμένα ο Αντώνης Σαμαράς σε ανάρτησή του στο Facebook.

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά, μετά την πολυετή «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο και καθώς νοσηλευόταν, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σκόρπισε θλίψη. «Σήμερα, 25 Οκτωβρίου του 2021 και ώρα 12:04 στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό απεβίωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας επιδεινώθηκε ραγδαία και σήμερα κατέληξε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις