ΕΛΛΑΔΑ. Μέσα από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στο οποίο παραμένει μετά την απόπειρα αυτοκτονίας τη νύχτα της Δευτέρας, ο ίδιος δηλώνει πως είναι σε τρομερά άσχημη ψυχολογική κατάσταση για όλα αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες δύο ημέρες.

Αποκαλύπτει μάλιστα στο DEBATER πως ήταν τέτοια η απόγνωσή του χθες που έκανε ότι έκανε στο Μενίδι θέλοντας έτσι με αυτό τον τρόπο να ζητήσει συγγνώμη. Αλλά όπως εκμυστηρεύτηκε στο ρεπόρτερ του DEBATER, Λάζο Μαντικό, κατάλαβε γρήγορα πως τα έκανε ακόμα χειρότερα.

Προφανώς ο Τάσος Ξιαρχό αναφέρεται στην ανάρτηση που έκανε τη νύχτα της Δευτέρας μέσω του TikTok από μία ερημική τοποθεσία στο Μενίδι και την οποία κατέβασε μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα. Σε αυτή την ανάρτηση περιέγραφε όλη την ψυχολογική του κατάσταση, αποκάλυπτε πως πήρε 50 χάπια για να αυτοκτονήσει, αλλά στο τέλος κατέληγε με ένα επίσης απρεπές σχόλιο για τα κιλά της Δαναής Μπάρκα, που προκάλεσε νέο γύρο αντιδράσεων στα social media.

«Όλο το σκηνικό χθες ήταν από εμένα για να ζητήσω συγγνώμη με τον τρόπο μου. Κατάλαβα όμως ότι τα έκανα χειρότερα».

Αυτή τη φορά ο Τάσος Ξιαρχό εμφανίζεται πιο συνειδητοποιημένος και απέχει προς το παρόν από τα social media. Παραδέχεται επίσης αποκλειστικά στο DEBATER πως η αγάπη του κόσμου είναι όλη του η ζωή και τώρα που δεν την έχει νιώθει πολύ άσχημα!

«Είναι η ζωή μου η αγάπη του κόσμου. Τώρα που δεν την έχω νιώθω άσχημα πολύ. Δεν ξέρω πως πρέπει πλέον να ζητήσω συγγνώμη. Ό,τι και να κάνω παρεξηγείται».

Σε μία κατάθεση ψυχής ο γνωστός και ταλαντούχος χορογράφος ομολογεί πως δεν ξέρει πως πρέπει πλέον να ζητήσει συγγνώμη, καθώς ότι κάνει παρεξηγείται!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις