ΣΠΑΡΤΗ. Με ενθουσιασμό χαιρετίζει η Επιτροπή κατοίκων Νέου Κόσμου-Ψυχικού Σπάρτης την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Σπάρτης, προϋπολογισμού 499.362,31 €, η οποία αφορά στη μελέτη για το 6ο Δημοτικό Σχολείο και το 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης.

«Η Επιτροπή επί 35 ολόκληρα χρόνια, αγωνίζεται για την υλοποίηση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης», τονίζουν τα μέλη της Επιτροπής των κατοίκων.

Βάσιμη πίστη κι αισιοδοξία ότι οι φορείς θα ανταποκριθούν απόλυτα στις προσδοκίες

Και φανερά αισιόδοξοι, προσθέτουν:

«Για πρώτη φορά στην ιστορία της διεκδίκησης του σημαντικού αυτού έργου για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και την Προσχολική Αγωγή της Σπάρτης, η Επιτροπή Αγώνα και οι κάτοικοι του Ν. Κόσμου- Ψυχικού Σπάρτης αισθάνονται βάσιμη πίστη κι αισιοδοξία ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας Παναγιώτης και η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βερούτης Θεόδωρος θα ανταποκριθούν απόλυτα στις προσδοκίες των πολιτών και της εκπαιδευτικής κοινότητας και θα υλοποιήσουν, το συντομότερο δυνατό, το σημαντικό αυτό έργο, το οποίο θα εξυπηρετήσει τις αυξημένες μορφωτικές ανάγκες των Σπαρτιατόπουλων αλλά και την ριζική αναβάθμιση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στην πόλη μας.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις