ΕΛΛΑΔΑ. Το πρωί της Πέμπτης (20/1) ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα εξώδικα που έβρισκε στο σπίτι του.

«Τελείωνα από την εκπομπή, πήγαινα σπίτι και ήταν η πόρτα μου όλη θυροκολλημένη από τους πλειστηριασμούς. Κάθε φορά έβλεπα πέντε χαρτιά θυροκολλημένα. Είναι τρομερό το μπάσιμο βίας, πάλι χαρτί και πάλι χαρτί σε σημείο που έγινε συνήθεια», ανέφερε αρχικά, σημειώνοντας πως «τρελαινόμουν με τη ματιά των θυροκολλήσεων στην πόρτα και με το χτύπημα του κουδουνιού».


Τι είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον αδελφό του, Θάνο

«Χτύπαγε το κουδούνι και με έπιανε ταχυκαρδία, απίστευτα πράγματα... Ό,τι είχα και δεν είχα, ένα ένα εξαφανιζόταν. Ήρθαν κάποιοι να με στηρίξουν αλλά με έκλεψαν», εξήγησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, περιγράφοντας τη στήριξη που δέχθηκε από τον αδελφό του, Θάνο.

«Θυμάμαι πως τον πρώτο μήνα ξεκίνησα με 2.500 ευρώ, λόγω της αρρώστιας του φτάσαμε στα 500 ευρώ και το καλοκαίρι που ο Θάνος είχε διαλυθεί, φτάσαμε στα μηδέν ευρώ. Έχω περάσει το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος χωρίς να έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη μου», τόνισε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις