ΕΛΛΑΔΑ. Στη δημοσιότητα έρχεται μέρος της καταγγελίας μίας εκ των μηνυτριών του ηθοποιού, ο οποίος διώκεται για τέσσερις βιασμούς.

Σε βάρος του έχουν κατατεθεί τρεις μηνύσεις, με τη μία να αφορά δύο αδελφές, που ήταν 15 και 14 ετών όταν κακοποιήθηκαν.

«Εκείνη τη μέρα, μας είχε καλέσει στο σπίτι του (σ.σ. εκείνη και την αδελφή της) για να μας κάνει το τραπέζι» εξήγησε και σημείωσε πως ο ηθοποιός άρχισε να της κάνει διάφορες προσωπικές ερωτήσεις, όπως εάν έχει φιλήσει ποτέ αγόρι.

«Όταν του έδωσα αρνητική απάντηση, εκείνος έδειξε ικανοποίηση και χαρά. Ενώ βρισκόμουν όρθια μπροστά στον καναπέ, ήρθε από πίσω μου. […] Μαρμάρωσα, δεν κατάλαβα τι γινόταν. […] Είχε ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του ένα πλατύ χαμόγελο σαν να χαιρόταν που φοβόμουν και έκλαιγα. Με πήρε στην αγκαλιά του και μου είπε πως αυτό θα ήταν το μυστικό μας» περιέγραψε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ALPHA. Σημειώνεται πως η 15χρονη διατηρούσε δεσμό με τον ηθοποιό, αλλά εκείνος την κακοποιούσε.

«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο με τα χέρια του και ενώ ούρλιαζα από τον πόνο και τον φόβο, εκείνος έκλεισε την μπαλκονόπορτα του σπιτιού, για να μην ακούγονται οι φωνές, και με βίασε» είπε η 14χρονη στις Αρχές, αναφερόμενη στη βία που δέχθηκε.

Επεσήμανε πως επιχείρησε να τον απωθήσει, αλλά ήταν πιο δυνατός από εκείνη.

«Ενώ τον έσπρωχνα με όλες μου τις δυνάμεις λέγοντας ότι δεν θέλω να έχω επαφή μαζί του […] εκείνος με τη βία με εξανάγκασε να υποστώ τη σεξουαλική επαφή μαζί του» είπε και τόνισε πως λίγες μέρες αργότερα τη βίασε και πάλι.

«Τρεις ημέρες μετά και ενώ βρισκόμασταν σε εξωτερικό χώρο στην Αθήνα, με βίασε για δεύτερη φορά» διευκρίνισε.

Πηγή: sputniknews.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις