ΑΘΗΝΑ. Συναυλία στήριξης στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε απεργία πείνας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 17:00 έξω από το υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 17). Στη συναυλία θα τραγουδήσουν οι Active Member, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Νίκος Ξυδής και ο Βασίλης Ράλλης, ενώ οι διοργανωτές απευθύνουν πρόσκληση και σε άλλους καλλιτέχνες.

Η Κλέλια Ρένεση υπέρ των ανεμβολίαστων υγειονομικών

Με ένα κείμενο, στον λογαριασμό της στο instagram, η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, δηλώνει ότι στέκεται δίπλα στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή, καθώς και στους απεργούς πείνας.

Στην ανάρτηση της η ηθοποιός, δηλώνει ότι θα είναι παρούσα στην νέα συγκέντρωση που προγραμματίζουν οι υγειονομικοί την Πέμπτη έξω από το υπουργείο Υγείας και επιτίθεται στα media. Γράφει η Κλέλια Ρένεση: «21 μέρα απεργίας πείνας. Εξαθλιωμένοι, εξαντλημένοι, πλήρως φτωχοποιημένοι, εγκαταλελειμμένοι από όλους, εκατοντάδες συμπολίτες μας παλεύουν για το δικαίωμα της εργασίας σε ένα κράτος που απεδείχθη τυφλό, κουφό και άκαμπτο. Δώστε στον κόσμο πίσω τη δουλειά του!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις