ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος 22χρονης αθλήτριας στίβου και φοιτήτριας στα ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής που κατέρρευσε την ώρα που έκανε προπόνηση και άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο στάδιο. Εκεί που καθημερινά έτρεχε και έκανε όνειρα… συγκλονισμένοι, φίλοι, συμφοιτητές και καθηγητές.

«Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πάντα χαμογελαστός και ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν πρότυπο φοιτητή» σημείωσε ένας συμφοιτητής της.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ήταν κεραυνός όλο αυτό που συνέβη» τόνισε μια καθηγήτρια.

Ήταν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τρίτης όταν η άτυχη αθλήτρια βρέθηκε νεκρή από πολίτη που ήταν τυχαία στο γήπεδο.

«Πήγαν αμέσως και κάποιοι γονείς από το κολυμβητήριο που είναι δίπλα να βοηθήσουν. Πήγε και γιατρός αλλά δεν τα κατάφεραν» τόνισε η καθηγήτρια.

Όταν έφθασε στο Σιμανόγλειο Κομοτητής, η 22χρονη αθλήτρια ήταν ήδη νεκρή.

«Έπαθε ανακοπή αγνώστου αιτιολογίας. Θα γίνει τοξικολογικές. Αίμα ούρα πήραμε και θα δούμε τι συνέβη» υποστήριξε ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης.

Στο μικροσκόπιο το smartwatch

Απαντήσεις στις συνθήκες θανάτους της νεαρής φοιτήτριας αναμένεται να δύσει το έξυπνο ρολόι που φορούσε την ώρα της άθλησης.

Πότε σταμάτησαν οι παλμοί της, τον χρόνο και την ένταση της προπόνησης, πότε έχασε τον σφυγμό της…

«Έκανε προπόνηση στο γήπεδο μόνη της. Την βρήκαν κάτω, μόνη της. Κι αυτό είναι το τραγικό μια κοπέλα ξαπλωμένη κάτω πεθαμένη μετά από ώρα» συμπλήρωσε μια καθηγήτρια της 22χρονης.

Η άτυχη κοπέλα άφησε την Κρήτη πριν τρία χρόνια για να σπουδάσει στην Κομοτηνή, για να γίνει αθλήτρια και γυμνάστρια. Πάλευε από μικρή να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη…

Την ακριβή αιτία θανάτου αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις