ΣΕΡΡΕΣ. Τραγωδία σε δημοτικό σχολείο στις Σέρρες. Λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε έκρηξη σε δεξαμενή καυσίμων στο 9ο Δημοτικό Σχολείο των Σερρών.

Δύο παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρά ενώ ένα δυστυχώς είναι νεκρό. Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τα δύο ελαφρά τραυματισμένα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει εργασίες στο λέβητα για τη μετατροπή του σε γεωθερμία (fan coil). Όταν συνέβη η έκρηξη το μεσημέρι, το παιδί βρισκόταν στο προαύλιο και φέρεται να το χτύπησε πόρτα που εκτοξεύτηκε.

Σύμφωνα με το infonews24.gr, sτο σημείο έσπευσαν πυροσβεστική, αστυνομία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σερρών Γιάννης Δεσποτίδης, αλλά και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σερρών Γιάννης Καραβασίλης.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με την πρόεδρο του συλλόγου γονέων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, κυρία Νησιουδα Αναστασία η οποία ανέφερε: «Δυστυχώς ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλά, ξέρουμε ότι δύο παιδιά έχουν τραυματιστεί αλλά δεν ξέρουμε περισσότερα γιατί δεν μας αφήνουν να μπούμε μέσα στο κτήριο».

Ωστόσο η ίδια τόνισε ότι από το σχολείο δεν έλαβαν καμία ενημέρωση για το συμβάν: «Δεν ενημερωθήκαμε ποτέ από το σχολείο για το τι συμβαίνει. Πήγαμε να πάρουμε τα παιδιά και είδαμε στο σχολείο αστυνομία, πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα. Δεν ξέρουμε τίποτα για τα παιδιά, διαβάζουμε γύρω - γύρω για να μάθουμε τι συμβαίνει».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις