ΕΛΛΑΔΑ. Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τον οικονομικό προϋπολογισμό του μήνα, ο Άρης Πορτοσάλτε πρότεινε μία τουλάχιστον άστοχη λύση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τις ελλείψεις φαρμάκων, ειδικά για τις μικρές ηλικίες.

Αφού λοιπόν σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί, αναγνωρίζοντας το θέμα που υπάρχει, τόνισε πως αυτό οφείλεται στο γεγονός οτι οι εταιρίες πουλάνε πολύ φθηνά τα φάρμακα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες εξαγωγές.

Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα, το τελευταίο διάστημα, να μην μένουν πολλά για τις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν ακόμα και ουρές σε φαρμακεία. Έτσι, θεώρησε ως σωστό να προτείνει να αυξηθούν οι τιμές τους, προκειμένου να μειωθούν οι εξαγωγές.

Μόνο που αυτό θα επηρεάσει και τις ελληνικές οικογένειες, κάτι που του επεσήμανε και ο Δημήτρης Οικονόμου, με τον γνωστό δημοσιογράφο να απαντά: «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πάντα κάτι πληρώνουμε αγαπητέ μου φίλε. Πάντα στην ζωή δεν υπάρχει τσάμπα κάτι».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις