ΕΛΛΑΔΑ. Η γνωστή δημοσιογράφος μετά την ξαφνική αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ προχώρησε σε μια χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές χορδές της.

Η Ντόρα Κουτροκόη δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, όπου και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε.

«Η αλήθεια είναι ότι σε πολλούς συγγενείς, φίλους και γνωστούς άρεσε η βραχνάδα στη φωνή. Οι γιατροί, φυσικά και δικαίως, είχαν άλλη άποψη. Βγάλαμε αυτά που ταλαιπωρούσαν τις φωνητικές μας χορδές εδώ και αρκετά χρόνια. Η δουλειά δεν άφηνε πολλά περιθώρια. Ήταν η ώρα και έπρεπε να γίνει. Αν δεν σας σηκώνω το τηλέφωνο είναι γιατί τώρα έρχονται τα δύσκολα, πλήρης αφωνία για κανένα 10ημερο και βλέπουμε!

Δεν αναφέρομαι στην επέμβαση γιατί οι γιατροί μου, Νίκος Κανέλης και Γιάννης Σιλβέστρος, όπως και όλη η ομάδα της κλινικής, φρόντισαν να είναι παιχνιδάκι. Και τους ευχαριστώ πολύ!!! Τα λέμε λοιπόν…τα βράδια που έρχονται γιατί έχουμε νέα και είναι και ωραία!!! Φιλούρες!!!» έγραψε η Ντόρα Κουτροκόη στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.


Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις