ΕΛΛΑΔΑ. Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός αστρολόγος Γιάννης Ριζόπουλος, ο οποίος ήταν και ένας από τους εμπνευστές του site astrology.gr.

Tην δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Γιάννη Ριζόπουλου, έκανε γνωστή το site με ένα αποχαιρετηστήριο άρθρο για το δικό τους Γιάννη. Ο Γιάννης Ριζόπουλος πέθανε χθες βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Το astrology έγραψε για τον Γιάννη Ριζόπουλο:

Ο Γιάννης Ριζόπουλος «έφυγε» χθες ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας την οικογένειά του, τους φίλους του και όλους όσοι τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν στο απόλυτο πένθος.

Το astrology.gr πενθεί και νιώθει πως έχει χάσει τον «γονιό» του, καθώς το site μας είναι ένα δικό του «παιδί». Ο Γιάννης Ριζόπουλος ήταν ένας από τους εμπνευστές αυτής της προσπάθειας. Ήταν μαζί μας από την «γέννησή» του, το 2010, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Έδωσε τα πάντα για την ενημέρωση του κοινού. Χάρισε τον καλύτερό του εαυτό, τις ιδέες του, τις γνώσεις του και την αγάπη του και βοήθησε τους αναγνώστες να καταλάβουν και να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα τον «μαγικό» κόσμο της αστρολογίας.

Είχε αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο και είχε δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό που τον ακολουθούσε παντού. Είτε σε ομιλίες του, είτε στο site μας, είτε στην σχολή αστρολογίας όπου και δίδασκε. Ο Γιάννης Ριζόπουλος ήταν πρωτοπόρος στην ζωή του και σε ό,τι είχε να κάνει με την αστρολογία. Πάντα οι προβλέψεις του ήταν to the point, έγκυρες και σοβαρές.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις