Οι διακοπές είναι μια ευκαιρία να χαλαρώσουμε, να ξεφύγουμε από το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας ώστε να επανέλθουμε δυναμικοί στην ρουτίνα μας. Το κατάλληλο άτομο λοιπόν για να μας συνοδεύσει σε αυτές τις μοναδικές στιγμές, της απόλυτης χαλάρωσης δεν είναι άλλο από το ταίρι μας. Αν ετοιμάζεστε και εσείς για μια απόδραση με το άλλο σας μισό και θέλετε να επισκεφτείτε κάποιον από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς σε Ελλάδα ή εξωτερικό, βρείτε παρακάτω τις δικές μας προτάσεις και φτιάξτε βαλίτσες!

1. Παρίσι

Η πόλη του φωτός αλλά και του έρωτα δεν είναι άλλη από το Παρίσι. Τι και αν το έχετε επισκεφτεί και άλλη φορά στο παρελθόν; Ένα ταξίδι με το ταίρι σας σε αυτόν τον προορισμό είναι αναμφισβήτητα μια υπέροχη εμπειρία που θα σας στιγματίσει. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον Πύργο του Άιφελ κατά τις βραδινές ώρες ώστε να έχετε την δυνατότητα να δείτε τα εκατοντάδες φωτάκια του να αναβοσβήνουν, πηγαίντε στο μουσείο του Λούβρου, ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα μουσεία του κόσμου και περπατήστε στον κήπο του Λουξεμβούργου. Μπορείτε ακόμη να επισκεφτείτε την Μονμάρτη και να κλειδώσετε τον έρωτά σας στην γέφυρα που έχει γίνει σύμβολο των ερωτευμένων. Ίσως μετά από χρόνια επιστρέψετε και το λουκέτο της αγάπης σας είναι ακόμη εκεί!

2. Σαντορίνη

Αναζητάτε έναν καλοκαιρινό προορισμό για να χαλαρώσετε με το ταίρι σας; Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε την Σαντορίνη. Το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων φημίζεται για τα καταγάλανα νερά που πλαισιώνονται από μαύρη, γυαλιστερή άμμο, τα μοναδικά τοπία του και την κοσμοπολίτικη ζωή του. Στην Σαντορίνη θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον ήλιο και την θάλασσα, να δείτε το ηλιοβασίλεμα στην Οία και φυσικά θα σας συμβουλεύαμε να πραγματοποιήσετε κάποια μονοήμερη εκδρομή στις απόκρημνες παραλίες του νησιού, είτε στο ηφαίστειο ενοικιάζοντας υπηρεσίες Santorini Boat Rental.

3. Μπριζ

Η μαγική αυτή πόλη του Βελγίου μπορεί να κάνει ακόμη και όσους δεν είναι ερωτευμένοι, να ερωτευτούν. Επισκεφτείτε το Μπριζ μαζί με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας και περάστε τις διακοπές σας σαν να βρίσκεστε σε παραμύθι. Μπορείτε να κάνετε βόλτα στα μεσαιωνικά δρομάκια της πόλης, να απολαύσετε μια ρομαντική βαρκάδα στα κανάλια της και να δείτε την θέα από το καμπαναριό του καθεδρικού ναού. Μην παραλείψετε φυσικά να δοκιμάσετε παραδοσιακές μπύρες στο ζυθοποιείο που λειτουργεί και ως μουσείο. Οι γεύσεις θα σας ξετρελάνουν.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις