ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. Στην βεράντα του σπιτιού του, στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής, μένει εδώ και 12 ημέρες ο 81χρονος ανάπηρος καθώς η πρώτη κατοικία του έχει μείνει απροστάτευτη με τη σφραγίδα κυβέρνησης και Αρείου Πάγου.

Πρόσφατα η Ελληνική Αστυνομία εκπλήρωσε τον σκοπό της και πέταξε έξω τον ίδιο και την οικογένειά του, για να παραδώσει το σπίτι στον «επενδυτή» από τη Βόρεια Μακεδονία που το «χτύπησε» σε πλειστηριασμό!

Ο Θεόφιλος Τζοχουνίδης, διέμενε στο σπίτι μαζί με την γυναίκα του, την μία του την κόρη και τον εγγονό του, 31 ετών. Σύμφωνα με το thestival.gr, ο ηλικιωμένος, μαζί με τα λιγοστά υπάρχοντα που πρόλαβε να πάρει από το σπίτι του μετά την έξωση κοιμάται σε καναπέ στο μπαλκόνι από την Πέμπτη 4 Μαΐου!

Είχαν προσπαθήσει να απομακρύνουν τον ηλικιωμένο που έχει αναπηρία 85% αλλά τα έγγραφα που προσκόμισε ο νέος ιδιοκτήτης ήταν από δικαστικούς και δεν έφεραν την υπογραφή εισαγγελέα, όπως αναφέρει στο thestival.gr η κόρη του 81χρονου, Αναστασία Τζοχουνίδου.

«Αυτό που ζητάει ο Θεόφιλος Τζοχουνίδης είναι να γίνει επαναεξέταση του δανείου για να μπει ξανά στο σπίτι του. Είναι άδικο όλο αυτό. Ζητάμε μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να μπορεί ο άνθρωπος να πληρώνει κανονικά τις δόσεις του δανείου. Δεν θα φύγει από το μπαλκόνι μέχρι να εξεταστεί ξανά όλο αυτό», σημειώνει η κ. Τζοχουνίδου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις