ΧΑΝΙΑ. Μια 36χρονη στα Χανιά πέθανε ανεξήγητα, αφού προηγουμένως γέννησε με φυσιολογικό τοκετό. Έχει διαταχθεί ήδη ΕΔΕ για τον θάνατό της.

Συγκεκριμένα, παρόλο που η γυναίκα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στο νοσοκομείο Χανίων, παρουσίασε κάποιες επιπλοκές στη συνέχεια με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη ΜΕΘ, όπου και κατέληξε λίγο αργότερα.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου της, ενώ ο Διοικητής του νοσοκομείο Χανίων, Γιώργος Μπέας, μιλώντας στα Parakritika.gr επισήμανε ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ για να διερευνηθεί τι ακριβώς συνέβη.

Όσον αφορά το νεογέννητο μωρό, το οποίο κινδύνεψε επίσης, έχει μεταφερθεί από την πρώτη στιγμή για νοσηλεία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία - νεκροτομή, στην οποία ήταν παρόντες και τεχνικός σύμβουλος από πλευράς και της οικογένειας και του θεράποντος ιατρού της 36χρονης, δεν έδωσε απαντήσεις για τον θάνατο της γυναίκας.

Ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης δήλωσε στο τοπικό μέσο πως δεν βρέθηκε κάποιο μακροσκοπικό εύρημα που να δείχνει πιθανή αιτία θανάτου, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις