ΚΡΗΤΗ. Μετά τον viral αρραβώνα της 82χρονης Παρασκιώς Λαμπρογιαννάκη με τον 41χρονο γαμπρό Κωστή Χαλκιαδάκη στον Κρότο η ζωή τους κυλάει από το καλό στο καλύτερο! Μέσα σε λίγες ώρες ο έρωτάς τους έγινε το νούμερο ένα θέμα συζήτησης σε όλη τη χώρα, φίλη του ζευγαριού αποκάλυψε ότι ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και φυσικά όλοι περιμένουν με αγωνία να ανακοινωθεί και η ημερομηνία του γάμου με τους 100 κουμπάρους και τοςυ 2.500 καλεσμένους που σχεδιάζει ο γαμπρός. Λίγες μέρες μετά το χαρμόσυνο γεγονός η τύχη του γαμπρού φαίνεται ότι άνοιξε για τα καλά αφού σε λοτταρία που έγινε κέρδισε τον πρώτο λαχνό που αντιστοιχούσε σε ένα ψάρι τόνο 10 κιλών! Περήφανος ποζάρει με τον τόνο στο χέρι και ρίχνει πάλι το ίντερνετ!

Ο Κωστής Χαλκιαδάκης (ο γνωστός απο το ειδύλλιο με την 82χρονη Παρασκιώ) ήταν ο τυχερός της κλήρωσης που πραγματοποίησε η Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ζαρού κατά την διάρκειας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό της Μεραμορφώσεως του Σωτήρα, σήμερα Κυριακή στις Κούρτες όπως μετέδωσε το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά!

Περήφανος ο Κωστής Χαλκιαδάκης φεύγει με τον τόνο ανά χείρας πηγαίνοντας προφανώς στο σπίτι όπου συζεί με το Παρασκιώ για να τον μαγειρέψουν. Και να δείτε που θα γίνει και δεύτερο γλέντι μετά το αρραβώνα γιατί σίγουρα το ευτυχισμένο ζευγάρι θα καλέσει και φίλους για να γευτούν όλοι μαζί τον τόνο!

Καλοφάγωτος λοιπόν!

Πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις