ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ. Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης γράφτηκε σήμερα η τελευταία πράξη της οικογενειακής τραγωδίας με την κηδεία του αστυνομικού, ο οποίος δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το κλίμα στον ιερό ναό ήταν παγωμένο, με τους γονείς και τους συγγενείς του 38χρονου να μην μπορούν να εξηγήσουν γιατί προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Η κηδεία του 38χρονου αστυνομικού έγινε σήμερα στην Καλαμαριά

«Γιατί το έκανες αυτό;», μονολογούσαν αρκετοί συγγενείς του, ενώ η μητέρα του, σε απόγνωση, ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που το φέρετρο έφτασε στο νεκροταφείο.

Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Θρήνος στην κηδεία της 42χρονης μητέρας

Σήμερα το πρωί έγινε και η κηδεία της 42χρονης στον δήμο Ωραιοκάστρου και σε στενό οικογενειακό κύκλο για να προστατευτούν τα δύο ανήλικα παιδιά του αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο, όμως ο 38χρονος δεν μπορούσε να αποδεχθεί τον χωρισμό τους και πίεζε την πρώην σύζυγό του για επανασύνδεση.

Η μητέρα του 38χρονου κρατούσε το κεφάλι της και ήταν σε απόγνωση στη κηδεία του γιου της

Εκείνη του είχε ξεκαθαρίσει ότι κάτι τέτοιο δε θα συνέβαινε, αλλά ο άνδρας δεν το δεχόταν. Μάλιστα, φέρεται να είχε εξομολογηθεί σε φίλους τις σκέψεις του να τη σκοτώσει, όμως κανείς δεν είχε δώσει σημασία.

Η γυναίκα του είχε στείλει και εξώδικα, ζητώντας του να σταματήσει να την ενοχλεί. Το πρωί της Τρίτης, ο 38χρονος έφυγε από το πατρικό του από τις 03:00 τα ξημερώματα κι έστησε καρτέρι στην πρώην σύζυγό του. Περίμενε έως ότου έφυγαν από το σπίτι τα παιδιά του για να πάνε στο σχολείο και στη συνέχεια χτύπησε το κουδούνι στο διαμέρισμα της πρώην συζύγου του.

Η 42χρονη άνοιξε την πόρτα και πριν προλάβει να αντιδράσει ο 38χρονος την πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις