ΜΟΛΑΟΙ. Το Ειδικό Σχολείο Μολάων, το οποίο έχει έδρα στα Πάκια, επισκέφθηκε τo Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πακίων «Η Βρυσούλα» και πρόσφερε δώρα, βασιλόπιτες και τρόφιμα στους μαθητές που φοιτούν στο σχολείο, ενώ τα μέλη του Συλλόγου χάρισαν στο εκπαιδευτικό προσωπικό από ένα γούρι, προσφορά του εργαστηρίου κοσμημάτων της κ. Μαριγώς Κουτσογιαννοπούλου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Σπύρος Καρούνης, έκοψε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς και στους μικρούς μαθητές «Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά». Τα μικρά προσωπάκια έλαμψαν από χαρά και μαζί με τις δασκάλες τους έψαλλαν τα κάλαντα στα μέλη του συλλόγου για να τους ευχαριστήσουν και για να τους ευχηθούν και αυτά με τη σειρά τους «Χρόνια Πολλά και καλά» με υγεία και αγάπη.

Η προϊσταμένη του σχολείου κ. Παναγιώτα Αλειφέρη ευχαρίστησε από καρδιάς το Σύλλογο για την τόσο ευγενική και συγκινητική χειρονομία και τόνισε ότι τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης τις έχουμε ανάγκη στις μέρες μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Τέλος, ευχήθηκε το 2013 «να΄ναι πιο χαρούμενο και πιο αισιόδοξο από τη χρονιά που πέρασε».

Φωτογραφίες: Μιχάλης Καρούνης