ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ. Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι καταγγελίες αναφορικά με 30χρονο γυμναστή σε δημοτικό σχολείο του Ασπρόπυργου, για παρενόχληση δεκάδων μαθητών.

Γονείς αποκάλυψαν στη κάμερα του newsbomb.gr, πως ο 30χρονος συχνά άγγιζε τα παιδιά, γαργαλώντας τα, ενώ προτιμούσε να μην τους κάνει γυμναστική αλλά τα έβαζε στην τάξη!

«Γαργαλούσε τα παιδιά στην κοιλιακή χώρα και στις μασχάλες. Όλα τα παιδιά έλεγαν τα ίδια πράγματα. Οι γονείς κατήγγειλαν πως τα γαργαλούσε, πως έχει πει σε παιδί να κάτσει στα πόδια του. Κρατούσε τα παιδιά μέσα στην τάξη και τα γαργάλαγε αντί να τα βάλει στο προαύλιο να κάνουν γυμναστική. Το δικό μου παιδί το γαργάλησε στην κοιλιά, του είπε να σταματήσει και δεν σταματούσε. Ο διευθυντής ενημερώθηκε και του έκανε συστάσεις και καλέσαμε την αστυνομία», ανέφερε η μητέρα ενός μαθητή της τετάρτης δημοτικού, η οποία είναι και πρόεδρος του Συλλόγου.

Από την μεριά του, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, δήλωσε: «Τα μάθαμε την Κυριακή στη Γενική Συνέλευση, πως ο συγκεκριμένος γαργάλαγε τα παιδιά και δεν τα άφηνε να βγουν έξω. Υπάρχουν καταγγελίες πως δεν έβγαζε τα παιδιά έξω, τα κρατούσε στην τάξη και ζωγράφιζαν και παίζανε. Εκ των υστέρων μάθαμε για όλα αυτά. Ήρθαμε στο σχολείο να μάθουμε τι έχει γίνει, ο ίδιος αρνήθηκε πως δεν έχει συμβεί κάτι περίεργο».

Αυτός είναι ο 30χρονος γυμναστής που κατηγορείται για παρενόχληση μαθητών

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων μαθητών είναι γυμναστής δημοτικού σχολείου στον Ασπρόπυργο.

Ο 30χρονος καθηγητής κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και θα απολογηθεί στον ανακριτή για όσα τον κατηγορούν μαθητές και γονείς.

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες το πρωί της Δευτέρας (6-11-23) στα πλαίσια του αυτοφώρου, για παράβαση του άρθρου «337» Προσβολή Γενετήσιας Αξιοπρέπειας κατ’εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Κ. Χ. ηλικίας 30 ετών ο οποίος ήταν γυμναστής Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου.

Σημειώνεται ότι για το περιστατικό και για προγενέστερα περιστατικά, ελήφθησαν 8 ένορκες καταθέσεις από γονείς μαθητών και 1 κατάθεση από τον διευθυντή του σχολείου.

Ο κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνέπεια διαταραχής Asperger. Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης ο οποίος διέταξε να μεταχθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Προανάκριση διενεργεί το ΤΑ Ασπροπύργου

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις