ΒΟΙΩΤΙΑ. Μέσα σε κλίμα οδύνης στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου τελέστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η κηδεία του 17χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από πυρά αστυνομικού στη Βοιωτία.

Συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν στο «τελευταίο αντίο».Το τελευταίο αντίο στον 17χρονο, που έπεσε νεκρός έπειτα από πυροβολισμό αστυνομικού της ΟΠΚΕ, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, έγινε σε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα.

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός - Τα μοιραία λεπτά της καταδίωξης μέχρι θανάτου του 17χρονου

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός για τον θανάσιμο πυροβολισμό του 17χρονου στη Βοιωτία έπειτα από καταδίωξη. Η ΕΛ.ΑΣ. καλείται τώρα να απαντήσει στο τι πραγματικά συνέβη στην καταδίωξη και αν τελικά ο αστυνομικός πυροβόλησε τον 17χρονο, επειδή - όπως υποστήριξε αρχικά - πήγε να του αρπάξει το όπλο.

Πάντως, ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του αστυνομικού, υποστήριξε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι ο αστυνομικός της ΟΠΚΕ πυροβόλησε εξ επαφής τον 17χρονο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Καταθέσεις και βίντεο ρίχνουν φως στον θάνατο του 17χρονου - Τα λεπτά της καταδίωξης

Ο 17χρονος Χρήστος τραυματίστηκε θανάσιμα από το όπλο του αστυνομικού της ΟΠΚΕ. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 17χρονος πυροβολήθηκε από κοντινή απόσταση, αφού διαπιστώθηκε ότι η βολίδα αρχικά προκάλεσε ένα διαμπερές τραύμα στον αριστερό αντίχειρα και μετά συνέχισε, καταλήγοντας στην αριστερή τραχηλική χώρα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις